Badoo

Badoo je baš postao veeliki cirkus. Doslovno se vidi sloboda pristupu internetu 😂 i činjenica da je brkatih žena i "žena" sve više tamo. Ima nešto normalno, ali jaaako malo.
Vidim vratili se i neke stare uspješnice, s 10-15 kila više.

Ovdje pišite badoo iskustva
Ako si u većem gradu, mlad i zgodan, onda možeš uz solidne komunikacijske vještine dogovorit spoj svaku treću večer s drugom ženom ili curom. Uz uvjet da joj složiš priču da nisi za jednokratan seks, to im je nešto jako važno za čuti...😉
Za one starije i željne povremenog seksa dosta teško, pogotovo ako si u manjoj sredini i do koka moraš vozit po 100 km ako se i uhvati neka. I naravno, ako ne plaćaš ograničen si komu se možeš uopće javit, ne mozes onima kojima zelis nego samo "štracama".😂

Pa je kad si u vecem gradu ne zna se toliko puno ljudi kao u manjem pa im je lakse a ovako svi saznaju i onda normalno da one nece ni lude

Jesu ove zene sve prsle gledam listam i skoro svaka pise nema ONS ova od 40 45 51 vjeruje u ljubav i takva sranja pa sta onda tamo trazi valjda vide da nitko ne trazi to sto ona hoce i sad je nasla to trazit i to na badoo

Jesu ove zene sve prsle gledam listam i skoro svaka pise nema ONS ova od 40 45 51 vjeruje u ljubav i takva sranja pa sta onda tamo trazi valjda vide da nitko ne trazi to sto ona hoce i sad je nasla to trazit i to na badoo
Pa sta bi trebala napisat da trazi kurca pa da kazes vidi kurve? 😉
Napises joj da ni ti ne trazis ONS i stvar rijesena. Ustvari i ne trazis jer ako ti zenska paše onda ces s njom dogovorit i drugi i treci put pa to vise nije jednokratni seks...

Na Badoou u principu nisu kurve(iako ih vjv ima za lovu)tako da žene tamo traže neki oblik veze, avanture ili šta već. Dio njih samo tipkanje.

Pa znam ja to sve sta one traze bilo ih je sto su me trazile samo da ih barim preko poruka to je sama rekla nista to a ovo nikakav oblik veze to nek si nadu neku budalu

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh