Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bro, i ja sam se raspitivao jer vec dugo nisam vidio oglas. Nisi u pravu, definitivno jedno od najboljih iskustava. Komunikativna, pristojna al otkacena, ne gleda na vrijeme, mozes kaj hoces radit s njom. Vrijedi svake kuneBaba je koma
Ma bio sam kod nje i prestara je za moj ukus, nije me se dojmila basbro, i ja sam se raspitivao jer vec dugo nisam vidio oglas. Nisi u pravu, definitivno jedno od najboljih iskustava. Komunikativna, pristojna al otkacena, ne gleda na vrijeme, mozes kaj hoces radit s njom. Vrijedi svake kune
Ufff da... i bila s njom neka baka od 75 god. Baka ga je dudlana odlicno. U troje vrhunsko iskustvo sa njima dvije.bro, i ja sam se raspitivao jer vec dugo nisam vidio oglas. Nisi u pravu, definitivno jedno od najboljih iskustava. Komunikativna, pristojna al otkacena, ne gleda na vrijeme, mozes kaj hoces radit s njom. Vrijedi svake kune
dada istina, pricala mi je da ima ta neka baba sta radi s njom iz sesveta ako se ne varam il tam negjde jako istocno, al onda taman kad sam htio opet ic dosla korona i vise nisam mogao nac oglasUfff da... i bila s njom neka baka od 75 god. Baka ga je dudlana odlicno. U troje vrhunsko iskustvo sa njima dvije.
Ne, to je jedna druga sa studentskog grada... Marica je svima poznataMislis na Maricu iz Dubrave ? izgleda ko margaret thatcehr ?
ehh bubreg bi dao da mogu doc do te sa studentskog gradaNe, to je jedna druga sa studentskog grada... Marica je svima poznata![]()
Hehe... Starka, ali mi se čini dosta utegnuta za te godine... Ako što saznam, javim ti...ehh bubreg bi dao da mogu doc do te sa studentskog grada
itekako utegnuta heheh sitna ali dinamitnaHehe... Starka, ali mi se čini dosta utegnuta za te godine... Ako što saznam, javim ti...
A ti onda prosljkedi meni , i mene zanimaitekako utegnuta heheh sitna ali dinamitna
moze stari ako saznas svakako javi, imas pivu haha![]()
Može neki kontakt od te gospođe?Ma bio sam kod nje i prestara je za moj ukus, nije me se dojmila bas
Mozea linkati? Ne mogu naci taj oglas...Posaljite kontakt ima sad u oglssniku plava baka guzata zvao sam kazu da su dvije starije mozda su te
A jel imas broj ako imas posalhi molim teNema je u oglasu
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |