Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci isplati se otići,otišao bih ovih danaPresmisna vedra nasmijana cura, mača, prirodne sise, prava latino guzica malo jača, pusenje s kondomom al bas se trudi, nakon svega sidia jos 20 min drpa je zajebavali se i sl… naspram ovih drugih fake oglasa nema se ode sta izgubit![]()
Mali grad, mala sredina. Nisam odmah skužio da si tražio domaću, to je po meni nemoguća misija. Ja osobno ne znam nijednu, a ono što sam nekad davno znao, ne bi preporučio. Kod ovih sa ege znaš na čemu si i ja sam u pravilu zadovoljan.I ode Robert suvoga ku... iz Sibenika , a tako sam se veselio kojoj sibencanki ali nista , nula bodova. Ma mogao sam kod koje brazilke ali bas rekoh necu , zamjerile su mi se u Ri. Bit ce drugi put bolje , pozdravljam ekipu , rogi i kuraja.
Neces stic napisa sam da ide ca za rijekuZnaci isplati se otići,otišao bih ovih dana
Evo je u Zadru i sutra kazeNeces stic napisa sam da ide ca za rijeku
A šta san ti ja rekaI ode Robert suvoga ku... iz Sibenika , a tako sam se veselio kojoj sibencanki ali nista , nula bodova. Ma mogao sam kod koje brazilke ali bas rekoh necu , zamjerile su mi se u Ri. Bit ce drugi put bolje , pozdravljam ekipu , rogi i kuraja.
I šta kaze,koliko si bija daj malo opširnije iden ja sutra pa da znan šta me čekaDanas san bija kod Kelly Hill. Priporučan.
Njsmi
Ova je stvarna ali usluga prosjek, nista posebno.
Imate cijelu recenziju na Telegramu: https://t.me/+2i8CDBUSXGs3MzA8
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|