Opet blizu restorana ali srica da je zimaEli bar lokacija ok ili klasika Sibenska da te gledaju iz okolnih kafana i ducana kako ulazis?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet blizu restorana ali srica da je zimaEli bar lokacija ok ili klasika Sibenska da te gledaju iz okolnih kafana i ducana kako ulazis?
Nadam se da nisi nakon takve marende zavrsija kod neke..Opet blizu restorana ali srica da je zimapa nema nikoga a i taj restoran ne radi popodne bar nije radija.a to ti je kod Marende
bija tamo jedan put i nabaca se orza i oglavine, popija po litre crnog i bogato
![]()
Reka bi Vojko,Kako to,kako to lipo moj filko sve je moguće danas a meni se cini da je ta Mirela iz splita ista ka ova kod nas bar po slikama.Maška. Prvo, kako može Ruskinja imati brazilski broj telefona. Drugo, kako Ruskinja ne govori ruski nego nekakvu interlinguu. Mislin (gotovo san siguran) da san s njon bija na početku godine. Ženska dobro izgleda, visoka je ali je usluga očajna.
I ja sam bija više puta u zabludi ali nakon nekog vrimena svatiš da smo mi njima samo jedan u nizu,bez obzira koliko se mi zbližili sa njima.Inače, otkad san bija kod Andreze presta san s izvannastavnin aktivnostima. Kod nje mi je bilo odlično, pa san pomislija da tu ima nešto više ali jok, nema. I sad mi se nekako ništa ne da.
Jeli loša ili nije, ali je tako pa ti sad kako znašona trči, kalaje cijenu, ti razočaran pa ti posli ža..
ovo je definitivno jedna od najlošijih sex priča by far![]()
To je sve agencija danas bija kod Luana ali ne kod ove šta si ti posla iako kad sam dolazija bila je i ona tamo,ima ih bar tri pod istim imenom.ova potpuno ne zainteresirana radi samo da odradi mada je bila mlada i neiskusna kaze da je tek krenila sa ovim poslom, bile su vode 4 dana i idu dalje kaze da radu samo do 15 sati danas.mislim da sve ove tu kod nas ne isplati se ići bolje produžiti do splitaJel bio tko kod ove
Mislim da sam je vidio maloprije po gradu.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|