ŠIBENSKO KNINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Poslao 9 poruka na 4 dobija odgovor a od toga 2 tražile da im pošaljem selfie. Moš mislit šta ću slati selfie kurvama a kad sam tražija video poziv niti jedna neće. Od ovih 40 na oglasu 35 ih je lažnih i samo seru. Rafaela mi je jedina odgovorila za minut i dogovorili sve u par poruka. Cura izgleda kao na slikama silikoni veliki. Prostor ok, pušenje 10/10, sex 9/10, čistoća 10/10, GFE 9/10 ako koga zanimaju detalji može u privatne poruke

Kad niko nece moran ja u izviđanje,
Taman doša od nje dogovor lak i brz dogovorija u par poruka traži da pošalješ fotku reka san da nemože i opet pristala ulica kod Marende 2.silazi niz stube i sama otvara apartman ista kao na slici i videu tarife kako pise uzeja 30min.za 130 ojera.
Pusenje sa gumicom kao 30eur doplata ali to mi nesmeta lagano dudlanje skoro i moze proći odma prilazi na sex i zeli te samo sta prije riješiti GFE nikakav.
Usporija malo i prominija par poza i svrsija u doogy.
Pusenje 8/10
Sex 6/10
Apartman čist ali nema čistih šugamana
Ponovija nebi ali za isprazniti jaja može proći,posli Valentine i to dva puta u 3 dana mislim da ce tesko koja biti takva u Šibeniku

Da li ima netko preporuku kod koje se isplati otići?
Mislim da ove koje su sad trenutno u Šibeniku nisu za akciju moja preporuka je da čuvaš ojere za koju drugu provjerenu sa rezama

Kad niko nece moran ja u izviđanje,
Taman doša od nje dogovor lak i brz dogovorija u par poruka traži da pošalješ fotku reka san da nemože i opet pristala ulica kod Marende 2.silazi niz stube i sama otvara apartman ista kao na slici i videu tarife kako pise uzeja 30min.za 130 ojera.
Pusenje sa gumicom kao 30eur doplata ali to mi nesmeta lagano dudlanje skoro i moze proći odma prilazi na sex i zeli te samo sta prije riješiti GFE nikakav.
Usporija malo i prominija par poza i svrsija u doogy.
Pusenje 8/10
Sex 6/10
Apartman čist ali nema čistih šugamana
Ponovija nebi ali za isprazniti jaja može proći,posli Valentine i to dva puta u 3 dana mislim da ce tesko koja biti takva u Šibeniku
Meni je stala odgovarati kad nisam posla sliku

Vidim da je došlo dvadesetak novih pa me zanima da li se isplati otići kod neke čisto za ispraznit jaja jer nisam u mogućnosti trenutno iči do St ili Zd

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh