BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Za ove sto konstantno pitaju ima li sta tuzla okolica bla bla.
Skupite fino malo vise $ i idite na provjereno umjesto da trazite picke za 50 e i nabasate na svasta ili nista.
Preporuka, EGE( Ana, ili clara , anna clara kako god ista osoba, skuplja platit cete oko $150 za pola sata.) , vrhunski vrijedi svake pare, platio pola sata ostao skoro sat, radi sve djevojka 10/10.
Iz radnoznalosti i viska para isao sam i kod ovih filipinki i generalno azijatnkinja, ne bacajte pare , bolje ga izdrkajte :).
Sportski pozdrav.

Lannur, ili Mia mislim, 18 god napunila prije 2 sedmice, ljepuskasta, bolja uzivo nego na slikama. Visoka, dupe odlicno, sise srednje, a jebe se onako, malo staticna, pokusava udovoljit. Guta citav, mjenja poze, i cista je. Dolazi na adresu, nema smjestaj. Ne kasni, ali je nestrpljiva, nakon dva minuta cekanja bila se krenula vratit, jer je pogrijesila zgradu. "Malo luda", ali gotivna.
Moze broj pp

Za ove sto konstantno pitaju ima li sta tuzla okolica bla bla.
Skupite fino malo vise $ i idite na provjereno umjesto da trazite picke za 50 e i nabasate na svasta ili nista.
Preporuka, EGE( Ana, ili clara , anna clara kako god ista osoba, skuplja platit cete oko $150 za pola sata.) , vrhunski vrijedi svake pare, platio pola sata ostao skoro sat, radi sve djevojka 10/10.
Iz radnoznalosti i viska para isao sam i kod ovih filipinki i generalno azijatnkinja, ne bacajte pare , bolje ga izdrkajte :).
Sportski pozdrav.
Debela, nikakva, ne vrijedi ni 50 Eura...Tijelo uzas..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh