leo_leo
New member
E vala brate ako si napisaoDa 43, ali slozit cemo se izgleda mladje, zgodna je i tijelo joj je zategnuto. Skupa jeste ali gospodin je trazio na adresu i 400km pa mi je ona naumpala u tom budzetu![]()
Realno žena grmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E vala brate ako si napisaoDa 43, ali slozit cemo se izgleda mladje, zgodna je i tijelo joj je zategnuto. Skupa jeste ali gospodin je trazio na adresu i 400km pa mi je ona naumpala u tom budzetu![]()
Urolog ili dermatolog. Zavisi šta je u pitanju. Svakako, jedan će uputiti na drugog, ali gledaj odmah da prekontrolišeš. Možda i nije ništa ozbiljno, ali psiha je čudo.je li ko kad zakacio bolescinu kakvu, ja neki dan prvi put probam ovaj sport, i cini mi se da sam zakacio nestokod koga ste isli da rijesite problem i kakva su istkustva? (Sarajevo)
bas tako brate, demoni me napali. hvala tiUrolog ili dermatolog. Zavisi šta je u pitanju. Svakako, jedan će uputiti na drugog, ali gledaj odmah da prekontrolišeš. Možda i nije ništa ozbiljno, ali psiha je čudo.
Jesi je upoznao ti?E vala brate ako si napisao
Realno žena grmi
Ko te je tjerao da ides čovjek mora biti oprezanje li ko kad zakacio bolescinu kakvu, ja neki dan prvi put probam ovaj sport, i cini mi se da sam zakacio nestokod koga ste isli da rijesite problem i kakva su istkustva? (Sarajevo)
Napisi kod koga si bioje li ko kad zakacio bolescinu kakvu, ja neki dan prvi put probam ovaj sport, i cini mi se da sam zakacio nestokod koga ste isli da rijesite problem i kakva su istkustva? (Sarajevo)
Ljudi nisu čuli za kondomNajviše bolesti prenose dobre i bas lijepe zgodne djevojke zato sto se svi zalete na takve i najviše imaju jebaca
Da znamoNapisi kod koga si bio
Niko nikom nije kriv svak ima klavu da razmišlja steba se čuvati dok sta nebudeLjudi nisu čuli za kondom
Onda si samo hipohondarbio je kondom, nemoj pametovati bezveze. necu nista pisati kad ste indijanci i pametnjakovici, haj zaboravite temu
ma imam neke elemente koji upucuju na to, nije iz cista mira da tripujem..Onda si samo hipohondar
Niko ga nije tjerao, isto ko i tebe, a čim su na ovoj temi, onda i ti ideš kod takvih. Svaki odlazak je rizik, kondom je uvijek sigurica.Ko te je tjerao da ides čovjek mora biti oprezan
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|