BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Evo i od mene recenzija za legendarnu Katty. Cura/zena je ugodna za razgovor i prica dobro engleski. Docekala me u nekom outfitu kao skolarka. Dobro pus i ima ogromnu guzicu. GFE je isto dobar. Ja vise preferiram istocno europljanke ali sto se tice usluge i svega 10/10.

Ova je isto dobra, nikakve zamjerke. Godine su tu negdje, trudi se. Kathy je bolja sto se tice akcije i svega ali nije ni ova za baciti. 9/10

Ova je isto dobra, nikakve zamjerke. Godine su tu negdje, trudi se. Kathy je bolja sto se tice akcije i svega ali nije ni ova za baciti. 9/10
Kakve sise ima Elise? Na profilu piše silicon ali na slikama djeluju prirodno i jako ispuhano.

Mali kolumbijski bombončić, manja je nego kaj je napisala, tako da ju se moze lagano dizat i bacat, ali svejedno skladno gradena, nije zdepasta, jbg napumpane cice, relativno svjeze. Top dupe predivno lice i osmjeh, lagano natekle usnice ali jako fine i meke. Voli se ljubakat i cijela je giggly. 250 za dva lansiranja. Oral bez, nije bio pravi deepthroat ali solidno odradeno.
Po meni je u rangu Mayke kaj se tice usluge, jako schillana i sve je opusteno. Zna engleski taman dovoljno da u poluvremenu se mozes malo zajebavat s njom i opustit pogotovo ako pricas i malo spanjolskog.
Higijena je bila top, kaze da sam bio prvi taj dan (mozda da mozda ne), tako da je to mozda utjecalo.
Izmjenili par poza, pita kako hoces, nije joj mrsko sjest gore ne izmotava se, zna da ima dobro dupe i voli s njime mahat.
Po meni najbolje iskustvo koje sam do sad imao. Bolja od Mayke jer je mlađa, a bolja od Zhare jer je manja i bolji ugođaj bude.
Prostor nije najbolji, ali nije ni loš.

Sve u svemu pravo 9/10 iskustvo, jbg tih zadnjih 1 je subjektivno za svakog. Ali meni rijetko koja bude dobra, a za ovu fkt nemam kaj reć lošeg.

Zna li netko zašto neke cure imaju i po 5 oglasa na EGE? Zar se svaki ne plaća posebno?
Igrom slučaja sam to neki dan pitao Biancu, jer ima oglasa starih nekoliko godina gdje nitko nije bio online nekoliko godina, pa još uvijek stoje. Ispada da se samo neki gold i premium plaćaju mjesečno ili tjedno, a ovi obični jednom i zaboraviš nakon toga.

Zna li netko zašto neke cure imaju i po 5 oglasa na EGE? Zar se svaki ne plaća posebno?
Pitaj priku, možda im on i oglase održava. Sad barem znamo da su mu kamere usmjerene na zavjese. Plaća se posebno i dok je oglas aktivan. Kad je pauziran, za to vrijeme se ne plaća. Kad odabereš postavke npr. grad i klikneš ponovo, oglasi rotiraju. Ako kurva ima 5 oglasa, 5 puta je veća šansa da ćeš ju vidjeti pod istim postavkama.

Ovaj put sam odlučio riskirati i ići u istraživanje.

Tako sam kontaktirao Miu.

Međutim dočekala me Andrea. Kasnije sam vidio da imaju i isti broj.

Hajde mala ne izgleda loše, pa sam ostao.

Sa njima se nalazi i debela Camilita

Lokacija je Ilica kod Britanca.
Pola sata je 120 eu, a sat 180 eu.
Engleski skoro nula bodova, malo čudno jer mlada djevojka.
Tuširanje nije bilo ponuđeno.

Oral je sa premda u poruci piše da je bez. Ljubljenja ima, ali uz nadoplatu od 30 eu.

Prostor je dosta bezvezan, krevet škripi i nema jastuka. Zanimljivo već sam bio tamo sa bezveznom Valentinom/Salome koja opet ima oglas, ali očito ona nije više tamo.

Nakon kratkog orala, zajašila me. Uglavnom brzo se navlažila i dosta je uska. Nismo bili dugo u kaubojki, pa smo prešli na misionarku. Čak se malo i nasmijala kako krevet škripi.
Nakon toga u doggy smo prešli, nekako joj ta poza najviše paše i tu je bila najaktivnija, kad ono nakon 15 minuta, ulijeće debela Camilita u sobu!

Ne zajebavam, ovo mi se prvi put dogodilo tako nešto dogodilo. Nešto joj je rekla na španjolskom, i nakon toga Andrea mi je rekla da imamo još 5 minuta. Naravno to mi je bio turn off, ali uspio sam nekako nedugo nakon toga svršiti. Mislim da je došao novi klijent i da me se zbog toga požurilo. Kad sam izlazio van vidio sam mušku siluetu, pa pretpostavljam da je to bio novi klijent.
Očito je u tom apartmanu samo jedna spavaća soba, a njih su tri, pa računajte da je tamo prometno, i da je realno da usred akcije jedna može upasti unutra i da nećete uspjeti do kraja odraditi termin.
Slike su stvarne, cure su mlade i privlačne, Mia je najljepša, i Andrea je privlačna, Camilita je pak za one koji vole BBW.
Jebiga samo je rulet može li se odraditi termin, pa je preporučljivo uzeti samo pola sata ako se ide kod njih.

Još kontaktirao Dani

ali poruka uopće nije bila isporučena i Argentinku Violetu koja više ni nema oglas, pa najvjerojatnije nije više u Zagrebu ako je i bila.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh