Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne, nit biJel itko imao ikakvog iskustva sa ukrajinkama?
Pošto se ovdje jako puno prica o brazilkama i latinoamerikankama
Pratim te.. I ja bi to volijaZasto u Zadar ne dolaze nikako azijatkinje? Jednom je bila korejka i uspia san otic i posli nikako.. a ova sto je sad trenutno na stranici je fejk
Tko se vratio?Preporuka jos bolja uzivo 10/10
Sad se vratio....ko god da ode nece se pokajati
A kolega, tek sad kuzis to?Primijeto sam da u svojim profilima sve (ili većina) cure lažu o svojim podacima: Godine: napišu da imaju 20, a zapravo imaju 30 ili 28. Visina: napišu da imaju 165 cm, a kad dođem kod te cure, ona je dvije glave manja od mene, znači ima max 150 cm. Napišu i da su independent a rade za agenciju... Mislim na Latino cure kad ovo pišem.
Cure sa istoka, njihove profile i poštenje..., na to ne želim riječi trošiti...
Ima independent djevojaka, no to su one koje su najpopularnije I najkvalitetnije I koje ovdje dolaze vise godina. Naravno neka pocetnica nije independent. Prvo treba imati novca za avionsku kartu, pa poslovni mobitel I pretplatu, kondome I lubrikante, rijesiti papirilogiju u Portugalu/Spanjolskoj, rezervirati smjestaj I putovati po zemlji, a to sve kosta. Rekao bih u startu da za bavljenje ovim treba imati barem 1000 eura u startu, a cisto sumnjam da pocetnice imaju toliko, medjutim ako bude uspjesna moze se osamostaliti.A kolega, tek sad kuzis to?
Pa normalno da ce napisat da ima manje godina, sve one lazu 5 10 godina
I visinu isto tako lazu
A independent nije nijedna, sta mislis da je ona dosla iz brazila sama i iznajmljuje stanove po hr i krese se
Mora nekom placat ta to moze radit
Sad sam to napisao na forumu, to ne znači da sam sad to skužio. Skužio sam to odavno, ali sam sad to napisao jer mi se čini da je u zadnjih par mjeseci to sve više prisutno. Prije npr. 2 godine manje su lagale o tome.A kolega, tek sad kuzis to?
Pa normalno da ce napisat da ima manje godina, sve one lazu 5 10 godina
I visinu isto tako lazu
A independent nije nijedna, sta mislis da je ona dosla iz brazila sama i iznajmljuje stanove po hr i krese se
Mora nekom placat ta to moze radit
Ne radi se o novcima, mada triba puno vise od 1000 euraIma independent djevojaka, no to su one koje su najpopularnije I najkvalitetnije I koje ovdje dolaze vise godina. Naravno neka pocetnica nije independent. Prvo treba imati novca za avionsku kartu, pa poslovni mobitel I pretplatu, kondome I lubrikante, rijesiti papirilogiju u Portugalu/Spanjolskoj, rezervirati smjestaj I putovati po zemlji, a to sve kosta. Rekao bih u startu da za bavljenje ovim treba imati barem 1000 eura u startu, a cisto sumnjam da pocetnice imaju toliko, medjutim ako bude uspjesna moze se osamostaliti.
Nema ti niti jedna independent u ovom poslu, kaze moze ne radit striktno s agencijim ali mora platit reket da to radi, budi siguranSad sam to napisao na forumu, to ne znači da sam sad to skužio. Skužio sam to odavno, ali sam sad to napisao jer mi se čini da je u zadnjih par mjeseci to sve više prisutno. Prije npr. 2 godine manje su lagale o tome.
Ispravak: ima cura koje su baš independent. Oni koje su tad bili aktivni ovdje, sjećat će se Brazilke Manuele, 2023. godine ona je bila u Zadru, bila je i 2024. u Hrvatskoj - Zagrebu, mislim da je bila i 2025. Ona je sama sa svojom frendicom dolazila ovdje iz Brazila, njoj nije trebala agencija...
Prvi put ili prvih par puta svaka će doći preko agencije, ali kasnije to neke promijene...
Možda trenutno u Zadru nije independent nijedna, ali prije par godina bilo ih je jaako puno takvih.
Meni to nista ne znaci, ja to vidija il ne vidija jednakoBaš zato mi je jako glupo da svakoj na profilu piše independent.
Lovacke price. Zena koja se spremna jebati za novce sa potpunim strancima sigurno nece dozvoliti da je se samo tako lako iznudi. U tom slucaju uvijek moze otici negdje dalje.Nema ti niti jedna independent u ovom poslu, kaze moze ne radit striktno s agencijim ali mora platit reket da to radi, budi siguran
Moze neka doci samostalno, al nece dugo radit sigurno ako ne placa nikom zastitu
Mislis da bi agencija dozvolila da neka u gradu zarađuje novce, i njima nista ne placa a pritom im otima klijente...
Moj prijatelj jedan zna jednog od vodecih ljudi koji drze ovaj "sport", svaka mora platit!
Nisu lovacke price kolega budi siguranLovacke price. Zena koja se spremna jebati za novce sa potpunim strancima sigurno nece dozvoliti da je se samo tako lako iznudi. U tom slucaju uvijek moze otici negdje dalje.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|