BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Svak svoje mišljenje ima, ja sam bio pre 2 godine otprilike i rekao sam šta mislim, za te pare što ona traži mogu 2-3 puta otići kod top Ruskinje, Julija Diamond ili ti ga Crystal je naplaćivala 100€ pola sata, još ako joj se svidiš možeš ostat koliko želiš, a imala je top uslugu bukvalno, gleda se uvijek omjer cijene i kvalitete uskuge što ti može pružit, ti slobodno nastavi ići kod Mallory i bacaj 500-600KM, još ako nisi izdrživ i ne možeš jebat dulje od 5 minuta šta si dobio?, ne trebaš biti Saša Matić da bi vidio da je cura sva od plastike od glave do pete😉
Ne kontam ljude na kurvu daju 500km smiješno

Toliko boljih i ljepših djevojaka za 100e ili 150e

S obzirom da sam dobio previše poruka, pa da ne bih svima pojedinacno odgovarao.
Šaljem broj djevojke iz Tuzle. +387 61 743 958.
Kako sam naveo nije sa oglasa. Nemojte pisati gluposti, da ne bi ugasila i promjenila broj.
Usluga i cijena su okay.
Bio sam kad ove djevojke danas ,a evo i recenzija /
Djevojka je cista,uredna,komunikativna prava mala perveznjakusa.Ja volim zene koje su punije i imaju stomacic ,meni je odgovarala,radi mijenjanje poza,pusenje je vrhunsko .Jedina mana je sto nema prostor,danas smo uziva li u sexu oboje i nije monotono niti je ona mehanicka pa da radi samo sto prije da vrijeme prodje i takodje jos jedna bitna stavka,ne pozuruje .Ocjena 9 od 10 iz razloga sto nema prostor.Da li bi bi ponovio iskustvo snjom.DA NARAVNO.Posebna napomena radi li smo i fetishe danas i to vrhunski radi.

Evo Facebook profil. Da li je stvarna osoba?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh