erosMAD13
Active member
Krivo mi napisali "online". Ne radi online.Bio. Dok je bila u ZG. Vrhunsko tijelo - barem meni, ali je usluga onako...nije neš' posebno, ali ima odlično tijelo: sise, online, guza, malo je starija. Šteta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krivo mi napisali "online". Ne radi online.Bio. Dok je bila u ZG. Vrhunsko tijelo - barem meni, ali je usluga onako...nije neš' posebno, ali ima odlično tijelo: sise, online, guza, malo je starija. Šteta.
Jesu slike baš njezine?Bio. Dok je bila u ZG. Vrhunsko tijelo - barem meni, ali je usluga onako...nije neš' posebno, ali ima odlično tijelo: sise, online, guza, malo je starija. Šteta.
Ali sl ful oglas ka od one sexy Tine plavuseBio. Dok je bila u ZG. Vrhunsko tijelo - barem meni, ali je usluga onako...nije neš' posebno, ali ima odlično tijelo: sise, online, guza, malo je starija. Šteta.
Da.Jesu slike baš njezine?
Da, slični su oglasi..točno si rekao. Ali, "Nova sexy crnka" je Nina..njezin prethodni oglas je bio "senzualna crnka 37". Inače je ženska iz Doboja. Rekoh, za mene, vrhunsko tijelo, ali usluga je tako/tako jer ovisi o njezinom raspoloženju.Ali sl ful oglas ka od one sexy Tine plavuse
Pa sad nezz
I cak je u staonu i na adresi u Zadru di i Tina bude
Ako držiš do sebe izbjegavaj. Nadrkana, prljava, prepotentna, puno starija. Ja se okrenuo nakon 20 sekundi razgovora![]()
Nova sexy crnka 🔥❤️❤️
Lijepa i njegovana damica crne, duge kose poziva galantnu gospodu na ugodno druženje u svoj topao prostor ❤️❤️. Nina…www.oglasnik.hr
Netko bio ili bonasica?
Izbjegavati u širokom luku![]()
Nova sexy crnka 🔥❤️❤️
Lijepa i njegovana damica crne, duge kose poziva galantnu gospodu na ugodno druženje u svoj topao prostor ❤️❤️. Nina…www.oglasnik.hr
Netko bio ili bonasica?
Top izgleda ako nije fake. Javi ako odes
Neka te preporuci netko tko je bio kod nje. Osim toga probaj skupiti pozitivne recenzije na numbusteru.Kako dobiti odgovor od Roxane
zna li netko recept
Hvala
hvala za savjet, ali ne znam nikog da me preporučiNeka te preporuci netko tko je bio kod nje. Osim toga probaj skupiti pozitivne recenzije na numbusteru.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|