Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze li brojimas onu kod Aerodroma, oko 45 g
Vodi me na Pale preko ledina ili one same dodjuRade Paljanke ko sat ...crnka Miljana repic i jelena mandic dobre su cure inace
Hahahaha dobro si. Ali lik ne konta da nije problem dat preko stoje ako je roba ekstra ali davati tipa 300km a dočeka te grob na vratima to je već druga stvarSad ce uletiti onaj Suljo kreten i pametovati kako vi nemate para ako nedate preko stoje
Takodje ako nije problemMoze li broj
LukaviceImali ko iskustva sa ovom iz lukavca ko perle restorana idem veceras
Moze brojImali ko iskustva sa ovom iz lukavca ko perle restorana idem veceras
063 763 545Moze broj
Čista debeljckasta, možda i ciganka. Prejako puši kurac, do grkljana. Prvi put samo pušing a ako si ok doguraš treci put i do trpanja u pakaš. Gdje je začudo vrlo uska i čim ga kreneš nabijati počnje bježati.Imali ko iskustva sa ovom iz lukavca ko perle restorana idem veceras
Tobe jarabiČista debeljckasta, možda i ciganka. Prejako puši kurac, do grkljana. Prvi put samo pušing a ako si ok doguraš treci put i do trpanja u pakaš. Gdje je začudo vrlo uska i čim ga kreneš nabijati počnje bježati.
Ako je to ta.
Nemam nekih zamjerki osim da je kao i svaka kurva sklona da te izradi , tipa zakaže petorici pa koji prvi dođe i posle ti se ne javi dok joj ne zatreba keš.
Fake. Javljao sam se ranije traži x bon066354630 broj od neke debele Dore ,stize sutra u Tuzlu,broj je postavila javno na SexOglase,ja sam se cuo snjom vec ,pa eto ako nekome moze pomoci.Sretno.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|