Bio kod ove devojke. Dogovor brz i lak, smestaj je BW. Trazi da se slika selfie i pare al ajde ok. Uzeo 1h
Apartman cist lep uredan, devojka od vrata krece da se ljubi, skida brus meni farmerke, krece pusenje prvo lagano, a onda deepthroat, najbolji koji sam imao u zivotu, pa pnda legne na krevet i namesti se za facefuck, bukvalno bilo moli da joj ga stavim u usta. Devojka obozava da joj bude u ustima. Umalo da svrsim i onda stavim kondom i okrenem je za doggy, kako je mala i sitna to ide prelako. Voli da se nabija i voli grublje, bukv to trazi... onda kaubojka, gde je bilo malo sporije, pa opet doggy i onda sam trazio da mi pusi da svrsim. Krece opet deep i ja pitam jel mogu usta, kaze ako volis moze, posle 10ak sekundi je krenuo mlaz da je bilo i u usta i na licu, i odjednom devojka uzima da guta, sve je pokupila.. malo pauze i fingering, sto isto bas voli dok joj neko dira picku.. kad se napalila krenuli smo u 69 da mi se tako namestila da sam joj unistio usta ali uopste se nije bunila. Onda sam hteo da je jebem na stolu isto odmah pristaje namesta se i cepanje prvo od napred pa otpozadi gde kad sam bio pri kraju mi samo rece ocu opet u usta. Skidam kondom i dajem joj da pusi i krecem jebanje usta tako jako da sam poslednju kap ispalio u grlo, isto gutanje na max, otisla da se opere ja se obukao i malo popricali i pita jel dolazis opet... rekoh obavezno cim budem mogao i vrv i hocu jer ono treba iskoristiti do maximuma