Vampir
Active member
Oprosti Retardinjo sam htjeo napisati nemoj se odmah uvrijeditiSvakom svojom porukom sve više dobijaš status Rezardinjo…. Kakav bolid majko moja…![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oprosti Retardinjo sam htjeo napisati nemoj se odmah uvrijeditiSvakom svojom porukom sve više dobijaš status Rezardinjo…. Kakav bolid majko moja…![]()
peskircicu.. zar nemas mamu tatu nikog bliznjeg pored sebe.. buahahahahhahOprosti Retardinjo sam htjeo napisati nemoj se odmah uvrijediti
Imam tvoju mamu upravo mi dudla…..peskircicu.. zar nemas mamu tatu nikog bliznjeg pored sebe.. buahahahahhah
Mozes li opisati izgled i da li ima svoj smjestaj?Nije to ta, ova je Dobojka prava, uredna fina gospodja...bio sam danas kod nje, preporuka.
Bjezi druze gdje stignesDa li je neko bio, ima li neko iskustvo?
Koji je broj tel od te iz Doboja?Nije to ta, ova je Dobojka prava, uredna fina gospodja...bio sam danas kod nje, preporuka.
Koji je broj tel od te iz DobojaNije to ta, ova je Dobojka prava, uredna fina gospodja...bio sam danas kod nje, preporuka.
neka ti tvoja mama dudla.. bliza ti jeImam tvoju mamu upravo mi dudla…..![]()
![]()
![]()
RETARDINjO ha ha ha
Ee jebo ti pas mater... jesi nas zajebo
Vidiš da se većina slaže da mi tvoja mama dudla, pogledaj nemaš nikad ni jedan “like”… glupane, glupane, glupaneneka ti tvoja mama dudla.. bliza ti jeposle malo i baabi das da se i on okusi
Jel jedna sjedi pored dok drugu jebes?
Mia dovela i lijepu drugaricu moze i duo![]()
Nisam jos probao brate sa dvije tako da ne znamJel jedna sjedi pored dok drugu jebes?![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|