Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
RadiPozdrav raja, da li je aktivna i dalje maserka iz Celinca? Ako jeste moze li neki kontakt i smjernice, mozete mi se privatno javiti. Hvala
Imas li kontakt od te iz Kiseljakaimas Almu iz Kiseljaka i Anu iz Uskoplja.. ako ti to nije daleko.. Alma je onak radodajka za jeftine pare a Ana je malo skuplja i radi na noc..
Mogu li se prijaviti da gledamo u duetu?Pozdrav.opet ja...zena iz para sam,i dugo trazimo normalnu zensku osobu za nase prvo iskustvo ali bezuspjesno.
Ima li ista Zenica,Visoko ,Kiseljak ?
Znaci da se javi,da ne izradi i da nije prevarantica
Ima li iko da mi iskreno preporuci?
Godisnjica nam je za koji dan,pa bi ga mozda iznenadila.
I da ,ne treba nam musko,moj je fetis da ga gledam sa drugom.
Imam sve navijacke rekviziteMogu li se prijaviti da gledamo u duetu?
Ne,Mogu li se prijaviti da gledamo u duetu?
Ne ,hvalaMogu li se prijaviti da gledamo u duetu?
Nije to ta, ova je Dobojka prava, uredna fina gospodja...bio sam danas kod nje, preporuka.Imam ja; dok je bila u okolici Bijeljine, stara, ruzna i losa, nema smjestaj a tad je trazila 200KM sa analom. Dogovorili da je pokupim na cesti, kad sam je vidio samo sam produžio dalje. Izbjegavati.
Moze neki kontakt u poruci.
Nedostupna jeNije to ta, ova je Dobojka prava, uredna fina gospodja...bio sam danas kod nje, preporuka.
Poziv i dogovoris sve.Nedostupna je
A nema ni viber ni wocap
Napravim nam i kokiceNe,
Ne ,hvala
E ne privlaci me situacija da nepoznati lik drka u nasem prisustvu.Napravim nam i kokice
Ko je rekao da cu drkati, samo dajemo podrsku i to je to, da bog sacuvaE ne privlaci me situacija da nepoznati lik drka u nasem prisustvu.
Da to nije ona sa Seslija?Nije to ta, ova je Dobojka prava, uredna fina gospodja...bio sam danas kod nje, preporuka.

| 

Tel: 064/677-677 
  | 

| 

Učiteljica iz predgrađa traži...   Tel: 064/677-677 
  | 

| 

| 

| 

|