Ima ti crvena palacinke one drka pravi ondje,zuji na romobilu po kafanama skontat ces…moze se karati. Ali gabor je vjecito pjan…Pozz, ima li ikakvih desavanja u Neumu... nista ne mogu da nadjem.. kliker bon castim ko mi pomogne...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ti crvena palacinke one drka pravi ondje,zuji na romobilu po kafanama skontat ces…moze se karati. Ali gabor je vjecito pjan…Pozz, ima li ikakvih desavanja u Neumu... nista ne mogu da nadjem.. kliker bon castim ko mi pomogne...
Pa mozel taj broj od Minie
Jarane ova hoce samo u Evropu ili swiss hotel sobu da iznajmis i plus 350 za sat. Pa ko ima nek izvoliProvjeren broj za Sarajevo Dobrinja 062 448 125. Djevojka extra nema je u oglasima
061923423Ee Raja, treba mi hitno nesto Tesanj/Doboj ako neko ima
Oglašava se u Mostaru na superoglasnikuIma li gdje Dore (elegantno popunjena) iz Banja Luke..Skoro je napisala da je opet nakon kraće pauze u akciji ali ne odgovara na poruke ni pozive a broj se redovno pojavljuje na oglasima
Razlog?Ova se izbjegava u sirokom luku odavno
Tako je. Ali vrijedi svaku markuJarane ova hoce samo u Evropu ili swiss hotel sobu da iznajmis i plus 350 za sat. Pa ko ima nek izvoli
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|