Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve za 10Brt znaci daju bez kondoma mozes svršiti u picu u guzu ma radis im sta hoces
Bio sam proslo ljeto kod dame, onako osrednja riba, prodaje pricu da radi u apoteci, odradio i ne bih se vise vratio. Neugodno iskustvo sa kondomom, cak sam i pomislio da je namjerno ga pukla. Hrpa duplih testova na sve(mogao sam 10 riba platit), sve je bilo ok, pa ili sam ja imao srece ili je bila cista.E ne mogu da vjerujem šta čitam, cuj na masazu dodat još 100 da ti ga izdrka, zar nije bolje dodati još 50 i obaviti pola sata sa top ruskinjom![]()
O kome pises?Bio sam proslo ljeto kod dame, onako osrednja riba, prodaje pricu da radi u apoteci, odradio i ne bih se vise vratio. Neugodno iskustvo sa kondomom, cak sam i pomislio da je namjerno ga pukla. Hrpa duplih testova na sve(mogao sam 10 riba platit), sve je bilo ok, pa ili sam ja imao srece ili je bila cista.
Nice try...Ajde daj nam makar jedan broj ovdje i sada da znamo da nisi supljak
A boli nas kurac i za njega i za Brazilku. Ne kontam sto bi nekog ovdje zanimala slika tog sto je pretukao.Na fb profilu "Brazil Brazil" imate slike osoba koje su pretukle i opljackale brazilku
Imali sta DobojDoboj danas neka?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |