BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Imam jedno blesavo pitanje jer sam novi u ovom svemu... Kad sam bio prošli put kod jedne latine, u sobi nije bilo nikakvog sata. Kako da pratim koliko još imam vremena bez da gledam u mobitel svako malo? Što ako prođe vrijeme, a ja ne svršim? Jel imam još koju minutu ili se akcija odmah prekida i idem doma plavih jaja?
Ne brini se pajdo. Ona će se pobrinuti da svršiš puno prije.

Imam jedno blesavo pitanje jer sam novi u ovom svemu... Kad sam bio prošli put kod jedne latine, u sobi nije bilo nikakvog sata. Kako da pratim koliko još imam vremena bez da gledam u mobitel svako malo? Što ako prođe vrijeme, a ja ne svršim? Jel imam još koju minutu ili se akcija odmah prekida i idem doma plavih jaja?
Kupiš ručni sat care, imaš u Decathlonu za 10 eura sa štopericom za znaš u sekundu :)

kako sam u ovom sportu oko 2 godine, ovaj oglas je vječito na ege (da znam da piše da je stariji od 10.mj)

al me zanima da li je itko ikada bio kod dotične?

Alice je opet u Vž pa molim info jel netko bio kod nje...volio bih probati ali cifra bez više informacija je postala bezobrazna. Ako ima tko kakav info bio bih zahvalan...

Bio i ja kod Mile, jako dobro iskustvo. +46 700 529 945

Lokacija blizu Glavnog Kolodvora. Od pocetka kad sam usao kod nje, imao sam misljenje da ce biti dobro. Kad sam se vratio s brzog tusiranja, poceli se ljubiti, fenomenalno se ljubi. Malo oral na meni, malo na njoj, svrsila je fino. Kasnije misionarka i cowgirl, tu jako dobro jase i nisam dugo izdrzao.

Malo je skuplja od inace ovih kojih idem, 150€ za 30 minuta, ali isplati se. Jos poslije akcije smo popricali o svemu pomalo, po meni ima jako dobar karakter.
Ja ju vec dva dana pokusavam dobiti i nema odgovora

Čitao sam o njoj vrhunske recenzije, vidio jučer da se vratila u Zagreb, bio danas

Šta reć, ovakvo tijelo nisam još osjetio, kakve guzice, kakve sise, još ima one kurvanjske usne, a ona cijela čista i mirišljava, akciju nemam šta puno opisivat, savršenstvo

Prostor u strogom centru grada, 250 eura za sat vremena, za ovakvu žensku vrijedi svakog centa

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh