Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbt stvarno sse brinem sto je sa Sombiem...Sig imas info...jebote da nije u zamrzivacu....to je tam kod njih normalno...
Pa nije ju samo Venti jebal nego i Mod,Sombi i Oldie i rekli su da je dobra u sexu i šteta kaj neprima nove i ja bi ju htio jebat jbgŠta opsjednuti sa sig . Kako znamo da nema kurac . Niti jedna recenzija o njoj čudno ajmo sigoljupci di su recenzije zanima me jel to nadrkavsnje porukama oli je stvarno . Jel uopće bio ko od forumaša osim ventya al on nije relevantan za recenzije jer je previše voli Morti je sig u stvari sigbb sisati i guzati i brkat i bradat .
#sigdokazidasizena
Sombi i oldie nis ne govore a mod ionako nije nikad niste reko o njoj jefumoPa nije ju samo Venti jebal nego i Mod,Sombi i Oldie i rekli su da je dobra u sexu i šteta kaj neprima nove i ja bi ju htio jebat jbg![]()
A jos sad i dokazat da si zena,uz sve obaveze i to ...Jbt koliko obaveza danas... Na sve strane![]()
Ej Sig trebas pomoc...tu sam....Jbt koliko obaveza danas... Na sve strane![]()
Ma evo nezz kako... Ako slikam picku pitta ce da nije fejkA jos sad i dokazat da si zena,uz sve obaveze i to ...![]()
A nije istina Sombi ju cijelo vrijeme hvali i kaže da mu je super druženje bilo sa njom kužišSombi i oldie nis ne govore a mod ionako nije nikad niste reko o njoj jefumo
Ju hvalio
Hvala Mirooo... Veceras sam u staroj kafani nadam se... Svi su dobro, bila nekidanEj Sig trebas pomoc...tu sam....
Ma nije zena ...vjeruj mi ja gledao u karte...Sombi i oldie nis ne govore a mod ionako nije nikad niste reko o njoj jefumo
Ju hvalio
Ej Sig slikaj pičku pa dokaži da si žena heheMa evo nezz kako... Ako slikam picku pitta ce da nije fejk![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|