cryptic3007
New member
Ma jasno mi je, ali da bas ni jedna do sada nije odgovorila to mi je malo cudno.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tocno sto ti je ovaj gospodin rekao.Malo je vise od 50% fejk, velik broj zenskih profila zapravo rade sami admini/ vlasnici Smokve da bi naivci kupili bon ili dva samo da im nitko ne odgovori a i ne moze jer profil zapravo nije stvaran.
Ukratko u ogromnom postotku posebno u manjim gradovima je Smokva ziva prevara.
Mene zanima ova slavonka studentica, jel imas jos mozda neki kontakt nje?Da, ima ih
Jebao sam ih par
Uglavnom sve prošlog ljeta
Prva je bila crvena i punija, svršio sam u nju
Bila je u vezi, tražila je jebača sa strane, jednom smo se jebali i više nikad se nismo našli kad sam joj rekao da već imam dvije ženske za seks pa nije htjela biti 3.
Ona je već imala valjda skoro 30, nisam joj platio ni kune
Druga je bila plavuša slavonka, studirala je ekonomski u Zg, oko 22-23 godine, jebali smo se dva puta, došla je kod mene u stan, platio sam joj 400 ili 500 kn
Imala je dobru guzu, ali ju nikad nisam jebao u guzu
I sad imam tu treću koju redoviti jebem, dalmatinka, završila ekonomiju, ima 25 godina, jebem ju za 1000 kn, ali sve bez kondoma i punim joj sve rupe, komad je
ko je ta bucka imas kontaktmozes preporučiti neku zgodnu ok curu?
A ti si zensko?Moze, al moras bit jebeno zgodan. Ili naic na neku vrlo osrednju ili ruznu debelu. Treba imat jako puno srece i biti uporan.
Mara baci slikuTakva treba biti sretna da ju neko dzabe jebe,a ne da trazi lovu
Nećete se nešto usrećiti.
Prvo me tražila soma, soma i pol. Rekao sam ne da. Mogu dati 500.
I onda mi je poslala ove šugave slike.
Pogledajte prilog 53Pogledajte prilog 54
I nisam odmah odgovorio i banirali su me da sam drkaroš jer tražim slike.
I onda sam se žalio adminu i vratili su mi profil koji su mi pobrisali.
Bezveze stranicakaj se to ne plača?
Stvar je slijedeća: svi takvi sajtovi su bolje funkcionirali prije što je svaki seljo i kreten dobio pristup internetu i smartphoneu. Jednom je to čak nosio i neki prestiž, tipa 'moderan sam' itd...zaboravi to sada.Iskreno, meni je Smokva prije bila još gora..
Sjećam se kada su je tek osnovali..Tamo je bilo toliko djece da su se samo bonovi žicali.. Nikada nisi zano sa kime se dopisuješ..Nakon što su uveli malo reda sa pretplatom, nekako se sve iskristaliziralo..A iskristaliziralo se gay društvo.. Sve same pederčine koje traže mlade snage..
Treba biti jako oprezan i uporan u traganju..Profili se provaljuju, brišu.. neke galerije se otvaraju , neke se ne mogu više niti otvoriti... Ma dosta neorganiziran site... Upoznao sam dosta žena sa Smokve , bilo je i sexa ali što vrijeme više odmiče , sve mi se više taj site gadi... previše je perverznjaka na tom site-u..Ok. I ja sma perverzan ali ne možeš ženi u prvoj poruci odmah uletjet sa zahtjevom : '' Ej oćeš mi se popišat ili posrat u usta''???? Frendica mi je jednom pokazala kakve sve ulete dobiva , ma da se zalediš.....
i onda se čudimo što je tako.. Ja bih bio najsretniji da naprave site za upoznavanje gdje moraš dati osobnu pri učlanivanju , sliku obavezno u profil itd.....pa bi sve bilo regularno... barem bi vidio sa kime komuniciraš..
Ovako, sve je to u jednoj magli...Jedan kaos pa ti nađi nekoga...

"Dobar savjet zlata vrijedi!"Mali savjet- zene koje te pitaju koliko cm a vide sve na slici.. E to su vam pedercine koje se skrivaju iza profila zena pa se pazite.

Potpisujem sve, ja ponekad si uplatim 8 kuna (valjda svakih pol godine) i onda uletim curama koje dosta dugo pratim i koje mi znaju navratit na profil.nešto sitno žena ima u većim gradovima, al mislin da pored Zagreba nema baš ništa što se žana tiće na smokvi.naravno da ima lažnih profila, pogotovo za manja mista: ko bi mislia da ima žena koje se vole jebati u Andrijševićevima ili nekoj drugoj pripizdini?
A imaš neke smišne tamo: samo žele dopisivanje ali da se seks ne spomene...ima neka iritatantna iz Osijeka koja samo to radi i ruga se budalama. Bez veze mi je plaćati članarinu za to.

Ee da mi je bila jučer za Halloween..Nećete se nešto usrećiti.
Prvo me tražila soma, soma i pol. Rekao sam ne da. Mogu dati 500.
I onda mi je poslala ove šugave slike.
Pogledajte prilog 53Pogledajte prilog 54
I nisam odmah odgovorio i banirali su me da sam drkaroš jer tražim slike.
I onda sam se žalio adminu i vratili su mi profil koji su mi pobrisali.

Koja je to iz Osijeka?nešto sitno žena ima u većim gradovima, al mislin da pored Zagreba nema baš ništa što se žana tiće na smokvi.naravno da ima lažnih profila, pogotovo za manja mista: ko bi mislia da ima žena koje se vole jebati u Andrijševićevima ili nekoj drugoj pripizdini?
A imaš neke smišne tamo: samo žele dopisivanje ali da se seks ne spomene...ima neka iritatantna iz Osijeka koja samo to radi i ruga se budalama. Bez veze mi je plaćati članarinu za to.

|   | 
   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 |