Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zen jeldaBas je neki mir i pozitiva u zadnje vrijeme na ovom forumu. Svi se lijepo slazemo, uvazavamo jedni druge i nasmijavamo. To je zapravo esencija ovog foruma. Ommm
Mogu zene svasta.... Ali solarij daleko ugodniji...Jbt kako se te žene mogu pržiti na tom zvizdanu od sunca samo za ten?
Jeje pogotovo kad dođeš u godine pa budeš na fleke ko zebraMogu zene svasta.... Ali solarij daleko ugodniji...
Totalno, vidis patak svi nesto patak lud patak ovo patak ono. A patak zapravo duhovan i neshvacen.Zen jelda
A u tebe ne sumnjam niti malo pa ti bi i vraga u bocu natjerala da uđe i začepilaMogu zene svasta.... Ali solarij daleko ugodniji...
Jedino Pelinkovac me shvaćaTotalno, vidis patak svi nesto patak lud patak ovo patak ono. A patak zapravo duhovan i neshvacen.
A u tebe ne sumnjam niti malo pa ti bi i vraga u bocu natjerala da uđe i začepila
Pa baš se i ne slažemo, recimo da je primirje trenutno ..Bas je neki mir i pozitiva u zadnje vrijeme na ovom forumu. Svi se lijepo slazemo, uvazavamo jedni druge i nasmijavamo. To je zapravo esencija ovog foruma. Ommm
Sve znaš tebi idu bolje tarot karte od MiremožemoPomalo... Nemoj to javno pisat, imam osjecaj kao da se neki upravo toga plase
![]()
Vidi ga sad, nema veze, odglumi barem jebemu misa. Barem danasPa baš se i ne slažemo, recimo da je primirje trenutno ..
Hehe Nekako mi drag HoboVidi ga sad, nema veze, odglumi barem jebemu misa. Barem danas![]()
I meniHehe Nekako mi drag Hobo
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |