Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlicno smo, e ne zanima me kaj sig misli o meni. Al cu joj odgovoriti uvijekI tak... Kaj ima kod vas?
Kako ste?
Jeste jebali sta ili ste drkali u prazno?
Ma mozes i do jutra brate...Odlicno smo, e ne zanima me kaj sig misli o meni. Al cu joj odgovoriti uvijek
Mene ta plastika ne interesira ni najmanje... A pogotovo kod likova koje nikad necu vidjet uzivo... Samo komentiram...
Hvala sekoMa mozes i do jutra brate...
Ventura 2 oj sig fatalna ženo sto radiš muškom roduOdlicno smo, e ne zanima me kaj sig misli o meni. Al cu joj odgovoriti uvijek
Znaci, zasto vi toliko sprdate tog covjeka. On je tako dobar i drag. Nikome nista nije krivo rekao a vi stalno sprdnjaVentura 2 oj sig fatalna ženo sto radiš muškom rodu
Pitaj Sig za broj od MarijoleoteaMeni se prijebalo![]()
Zato jer se zajebavamo... Evo slobodno se i vi zakebavajte, sprdajte mene... Ok sam s timZnaci, zasto vi toliko sprdate tog covjeka. On je tako dobar i drag. Nikome nista nije krivo rekao a vi stalno sprdnja
Jaooo... Bas smo humoristicni... Uvrijedio si jucia ni krivog ni duznogPitaj Sig za broj od Marijoleotea![]()
Ma znam, fakat ti vjerujem u tvoje casne namjere prema njemu. No mozda on nekad to ne shvaca tako. A srce nije kamenZato jer se zajebavamo... Evo slobodno se i vi zakebavajte, sprdajte mene... Ok sam s tim
Prije bih tebe za broj od sekePitaj Sig za broj od Marijoleotea![]()
Možda neka bakica radi s plavog. Ko bira masturbiraMeni se prijebalo![]()
Jucie mi je ovdje jedan od drazih likova i zao mi je sto mu ne mogu stvarno pomoci s jednom dobrom curom poput tebe sig.Jaooo... Bas smo humoristicni... Uvrijedio si jucia ni krivog ni duznog
Ne trebas mu pomagati, znamo se miJucie mi je ovdje jedan od drazih likova i zao mi je sto mu ne mogu stvarno pomoci s jednom dobrom curom poput tebe sig.
Ja ti ga nemam, al znam neke koji ga imaju, al ga ne daju hahaahahahahhaPrije bih tebe za broj od seke![]()
Pa onda mu ti pomozi sexoslaveNe trebas mu pomagati, znamo se mi
Znam i ja onaj 0800....Ja ti ga nemam, al znam neke koji ga imaju, al ga ne daju hahaahahahahha
Pa i jesam...Pa onda mu ti pomozi sexoslave
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|