Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne. Poslusala sam tvoj savjet prije mjesec i pol i radim samo masazeNego Sig. Jel se i dalje kurvas?
Ne moze njega nitko oponasat... On je jedan jediniNego Sig. Jel se i dalje kurvas?
Jos.da Poljakica.pocne samo drkat i imamo savrseno uredenu drzavu....Ne. Poslusala sam tvoj savjet prije mjesec i pol i radim samo masaze![]()
Ma nitko... Zadnje sam bila sa onim sta sam ti napisala... I tu nije bilo seksa... Pice i muzikaDa cujem kojo je pao???
Cekaj jucieee... Ode nam Marijole...Taman krenulo bit zanimljivo.
Krepat ce mi mob, laku noc ljudovi. Ajde sad istipkajte se falio si joj.![]()
Kam ode?Cekaj jucieee... Ode nam Marijole...
Opet je otisao...Kam ode?
Ne, prestala je 2015/16Nego Sig. Jel se i dalje kurvas?
Ne idem nigdje..cekam venturu.Cekaj jucieee... Ode nam Marijole...
Jesi opet pijana?Opet je otisao...
Znaci veci bullshit nisam dugo cuoNe. Poslusala sam tvoj savjet prije mjesec i pol i radim samo masaze![]()
Falio si i njemu... Tri poruke ti je poslao i ni na jednu mu nisi odgovorio kaze... I onda sam ga ja pitala jesi mu se javio pa je digao frku..Ne idem nigdje..cekam venturu.
Mark... Nebitan si... Sad je pravi Marijole tu...Znaci veci bullshit nisam dugo cuo![]()
Ok Petra u redu je, hvala ti. Ko god da ti taj mark bioMark... Nebitan si... Sad je pravi Marijole tu...
Jbg... bio zauzet.Falio si i njemu... Tri poruke ti je poslao i ni na jednu mu nisi odgovorio kaze... I onda sam ga ja pitala jesi mu se javio pa je digao frku..
Btw malo hladno, a nasmijavao sam te danima dok Marijeola nije biloMark... Nebitan si... Sad je pravi Marijole tu...
I onda je mislio da ja s tim pitanjem hocu njega napravit ljubomornim, a onda sam mu ja objasnila neke stvari... I tako... Nije dobro biti iskrenJbg... bio zauzet.
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|