Kad zavrsimo upalimo svjetlo....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad zavrsimo upalimo svjetlo....
Oćeš da ti pokažem...i krempite su uključene...Ne znam sta je to![]()
Sada se vec malo plasim...Oćeš da ti pokažem...i krempite su uključene...
Ako te pokriva po glavi ispisujem se sa foruma.Ne bi vjerovao ali u mraku je![]()
ObozavamNe voliš krempite?
Jos nije ali tek smo na sestom susretu...Ako te pokriva po glavi ispisujem se sa foruma.
Može svaštaObozavam.. A sta se radi s njima?
Rano je za peeverzijeJos nije ali tek smo na sestom susretu...
Nikad!Rano je za peeverzije
Probala sam slag i banane... Ostalo jbg nisam...Može svašta![]()
Volim tvoje društvoPa ne znam... Imam stvarno ljude s kojima se vidjam 8,9 godina... Evo i sa Modom takodjer... Tako da eto nadam se da je to zato sto mu je dobra usluga, ugodno u mom drustvu... Puno puta smo pricali na tu temu i mislim da zna da ja nisam za "nesto vise"... #samoiskreno
Nikad nije kasno za proširiti vidike...Probala sam slag i banane... Ostalo jbg nisam...
I ja tvojeVolim tvoje društvo![]()
Di su smajlići sa rižom?I ja tvoje![]()
Neeee.. Rano je jos za to, samo se vi zajebavajteDi su smajlići sa rižom?
Ali eto drugi put mu nije valjala, uvidjela je da je papak u pitanju...Preneseno sa druge teme Ruskinje i... on korisnika foruma
U gužvi sam, dogovorio sam ipak nešto sa Bountyem hahah, garantiram da nije ista osoba, prekjučer je poslije ručka Aleksa otišla za Split, javila mi se i rekla da će ostati još jedan dan ako mislim dolaziti, ali nisam mogao. Inače radi samo pola h/1200 kn, ja sam bio u ponedjeljak 1 h i u srijedu 3 h. Velika je razlika bila u izvedbi prvi put i drugi put. Mogu kasnije napisati recenzije...
1. Kurva je meni rekla da je boli glava
2.Lik stoji 3h , ja sam mali miš za njega sa svojih pola sata
3. On zna kad ruča i kad gdje ide
Sigiiii priiiimi me molim teeee!
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |