Sisata i guzata
Well-known member
Zelim plazu i koktele...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako tebe to veseli a ti se na more preseli...Zelim plazu i koktele...![]()
Ma nije... Kilo gore kilo dole... Eto idem im se javiti, mozda dogovorim neki posoKad ti je teško i loše si samo treba otići na temu Varaždin i okolica...tada uvidiš da nije sve crno i može puno gore...jutros je rasprava jel 100kg ipak malo previše...
Ja bih zaista... Ne trpim vise zagrebAko tebe to veseli a ti se na more preseli...
Haha zagorci su ti toKad ti je teško i loše si samo treba otići na temu Varaždin i okolica...tada uvidiš da nije sve crno i može puno gore...jutros je rasprava jel 100kg ipak malo previše...
Mislim da penziju možeš dočekati tamo...Ma nije... Kilo gore kilo dole... Eto idem im se javiti, mozda dogovorim neki poso![]()
Ja sam izdržao 3 mjeseca vrućeg ljeta 2000 i shvatio da nije to za mene...Ja bih zaista... Ne trpim vise zagreb
To cu citat prije rucka,Mislim da penziju možeš dočekati tamo...
Evo u Antunovicu u spa centruPa di si Bobooo...
Sprica po bazenu...Bobo, jel ima dodatne ponude ? Zvijezdice u usponu ?
Sacuvati rakijicu za mene danas navecerBiće i Bach blizu, ipak je sve puno klora pa ne treba trošiti rakijicu...
Venty veceras na mjerenju i vaganju za mecVenti večeras u prime time-u...
Jel pay-per-view?
SoliramEvo u Antunovicu u spa centru
Bit ce ne tresi seBobo, jel ima dodatne ponude ? Zvijezdice u usponu ?
Nervozan je jer nezna za koji pojas ce se borit, poluteski ili teski, na granici je s vaganjem.Jel misliš da je Venti već spreman i gleda na sat?
Nije problem zaspricat sam treba kvalitetno,nez prosipanja municijeSprica po bazenu...![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|