Vidjet ću, možda se koja nađeTrazis nemoguce,sori
Imaš možda koju za preporučit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidjet ću, možda se koja nađeTrazis nemoguce,sori
Bez komentaraEvo decki da se pohvalim, htio jebat u vzu, nasao neku na fejsu, bilo malo sumnjivo, paysafe, ali sila bila ogromna, uplatio i deaktivirala fejs i sve. 200 kn, nie da sam bas toliko glup ali jbt ga decki znate onaj osjecaj kada je takva sila da je vise neizdrzivo. Monika Bogovic ime. Inace ne odajem imena al ovaj je fejk tako da.Treba misliti i glavom a ne kurcem.
U kojem smislu?Čujem i ne vjerujem kakvih likova ima ovdje, ni m od muškaraca
Ana kraj lajbekaJel ima koje sad? Sa anom 47 sam jos uvijek u kontaktu, i bio sam kod lidije no ona mi se nije dopala
Ne odgovaraAna kraj lajbeka
Lidija iz kc ?Jel ima koje sad? Sa anom 47 sam jos uvijek u kontaktu, i bio sam kod lidije no ona mi se nije dopala
Imas njezin broj nekoliko stranica unatragdajte broj da i ja konačno tu spodobu vidim, tu Lidiju iz kc !!!!
A sta ti treba opisat tocno? Nazoves,dogovoris i ako ti se ne sviđa,zahvalis se velis nije to to i pozdrav.Ako tise cini ok pojebes i vidjet cesNismo svi isti i nemamo iste ukuse.Neznam,sta da ti se opise??? Pojasni maloDal je bio ko kod natase nedugo?
Ako je dajte je malo opisite isao bi koji dan sad
Pa za pocetak kak izgleda?A sta ti treba opisat tocno? Nazoves,dogovoris i ako ti se ne sviđa,zahvalis se velis nije to to i pozdrav.Ako tise cini ok pojebes i vidjet cesNismo svi isti i nemamo iste ukuse.Neznam,sta da ti se opise??? Pojasni malo
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|