Patak
Well-known member
Ah oldie šta te uistinu kopkaMisliš da je razumio o čemu pišeš??????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ah oldie šta te uistinu kopkaMisliš da je razumio o čemu pišeš??????
A mislila sam da je bar nesto ostalo do sad koliko smo tecajeva prosli![]()
Nigdi vezeNe produžujem sintetiku
E tebi svako vjeru prodajeA mislila sam da je bar nesto ostalo do sad koliko smo tecajeva prosli![]()
Samo travu pušim ništa drugoNigdi veze![]()
Sto sad skreces teme na druge sto tebe kopka sad nema sig da joj se bacas po sisama pa san i ja dobraAh oldie šta te uistinu kopka
Hajde konačno suvislo odgovori na bilo koje pitanje, ili pokušaj biti razuman pa se potrudi biti konzistentan u temiAh oldie šta te uistinu kopka
A što ja mogu Sig me voli ko prijatelja i broj mi je dalaSto sad skreces teme na druge sto tebe kopka sad nema sig da joj se bacas po sisama pa san i ja dobra
Oldie drag si ali naporan ko da sam klinac od 5 godHajde konačno suvislo odgovori na bilo koje pitanje, ili pokušaj biti razuman pa se potrudi biti konzistentan u temi
Pitaj što želišHajde konačno suvislo odgovori na bilo koje pitanje, ili pokušaj biti razuman pa se potrudi biti konzistentan u temi
Blago tebi ,jos da ti sisu da i mos di ocesA što ja mogu Sig me voli ko prijatelja i broj mi je dala
Nisi od 5... 7 imasOldie drag si ali naporan ko da sam klinac od 5 god
Pa Sigica me voli šta da ja radim obostrana ljubav A maserka me ponižavaBlago tebi ,jos da ti sisu da i mos di oces
Pa recimo pitao sam te zašto međugorije pišeš sa malim slovom M, a nekakav glagol si pisao velikom slovom????Pitaj što želiš
Mislim da si fulao pravdat se vjerom toliko od č ilićPa recimo pitao sam te zašto međugorije pišeš sa malim slovom M, a nekakav glagol si pisao velikom slovom????
A ti opleteš po vjeri.... svašta
Previše te postujem ali gnoji drugdjePa recimo pitao sam te zašto međugorije pišeš sa malim slovom M, a nekakav glagol si pisao velikom slovom????
A ti opleteš po vjeri.... svašta
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |