Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahaDakle.....
Jaoo majko...
Jel mi mozes poslat broj da se vidimo na kameri ja cu tebi svoj poslat...
![]()
Ali ozbiljno mislim, evo ja tebi saljem svojSigica danas.sva u.šiframa
Ne... Besplatno...frendovskiEto Patak sam jos nek posalje novce za internet![]()
I mobitel s kamerom i pristupom internetu..Eto Patak sam jos nek posalje novce za internet![]()
Ima to sve patak... Pa kako je sad na internetuI mobitel s kamerom i pristupom internetu..
Slabo pratiš Patku...Ima to sve patak... Pa kako je sad na internetu
A ne. Ja rijetko lezim... Ako nesto mrzim to je pasivnost u krevetu... #Samo jako...Onaj u fušu ti je na principu ležiš a radiš...a ovaj?
Nije mi poslao brojŠta kažu
Jel radi link Istra Zagabria ?
Možda ne zna koji mu je broj ili nije uopće u Hrvatskoj?Nije mi poslao broj![]()
Nisam njegov tipMožda ne zna koji mu je broj ili nije uopće u Hrvatskoj?
Ima jedna naša cura s Plavog, da je ne imenujem, koja je tako odrađivala seks da bi to valjda samo nekrofile palilo.A ne. Ja rijetko lezim... Ako nesto mrzim to je pasivnost u krevetu... #Samo jako...
E tu ne znsm.. Ali meni odbojno.. Ja sam po prirodi agresivna i ne mogu zamisliti seks s likom koji je pasivaanIma jedna naša cura s Plavog, da je ne imenujem, koja je tako odrađivala seks da bi to valjda samo nekrofile palilo.
A meni i jedno i drugo paše, kako kad, ali baš da ležiš ko leš, to mi nikad nije napeto i ni u kojoj kombinaciji. Osim kad sam na masaži, pravoj masaži ^^E tu ne znsm.. Ali meni odbojno.. Ja sam po prirodi agresivna i ne mogu zamisliti seks s likom koji je pasivaan![]()
Samo strast... Sve u zivotu se mora raditi sa strascu...A meni i jedno i drugo paše, kako kad, ali baš da ležiš ko leš, to mi nikad nije napeto i ni u kojoj kombinaciji. Osim kad sam na masaži, pravoj masaži ^^
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|