MarkoRazvedka
Well-known member
Da parafraziram poznatu izreku II. svjetskog: stenjemo mi, al' stenju i oneNarod stenje pod okupatorskom čizmom![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da parafraziram poznatu izreku II. svjetskog: stenjemo mi, al' stenju i oneNarod stenje pod okupatorskom čizmom![]()
bogami, ubo si u sridu..stenjao sam ja danas bome u drugoj rundi, nisam je očekivao pa sam morao muški zapetiDa parafraziram poznatu izreku II. svjetskog: stenjemo mi, al' stenju i one![]()
Bogami ova tvoja je teta i po, a i vrijedi se potruditi oko nje ... i ja bi zapeo svojski, bitno je da su kosti čitave i da sve funkcionira poslijebogami, ubo si u sridu..stenjao sam ja danas bome u drugoj rundi, nisam je očekivao pa sam morao muški zapeti![]()
![]()
Inače, bila je i jedna domaća slična njoj, isto malo šira dolje, velike guzice, ali sa prirodnim sisetinama, Lily, mislim da je u mirovini. Dolje je toliko široka da i tankeri slobodno prolazebogami, ubo si u sridu..stenjao sam ja danas bome u drugoj rundi, nisam je očekivao pa sam morao muški zapeti![]()
![]()
Krivo si napisao. NEznaju mala djeca njemacki.Netko mi je jednom pričao da u njemačkoj i mala djeca znaju pričati njemački.
nisam je imao prilike upoznati, šteta...taka je Mirela iz Veslačke po meni takođerInače, bila je i jedna domaća slična njoj, isto malo šira dolje, velike guzice, ali sa prirodnim sisetinama, Lily, mislim da je u mirovini. Dolje je toliko široka da i tankeri slobodno prolaze![]()
Meni je faca lijepsa nego kod ovih arogantnih, bahatih i hladnih istocnjakinja, tj. ruskinje i ukrainkinje itd. Sve te zene imaju pogled kao da im se sve i svasta gadi. A kamoli da ponudi postenu uslugu. Nemogu si pomoc ali nisu mi istocnjakinje niti najmanje simpaticne.Al joj tijelo bome ko da ima 22faca uzas
Ma čak je neko bio ovdje stavio video snimak s njom, na temi onlyfans, ali sigurno je obrisano to.nisam je imao prilike upoznati, šteta...taka je Mirela iz Veslačke po meni također
Ima ih, ali rijetke su takve. Ova mršava Irina recimo, jako draga i umiljata, super u sexu.Meni je faca lijepsa nego kod ovih arogantnih, bahatih i hladnih istocnjakinja, tj. ruskinje i ukrainkinje itd. Sve te zene imaju pogled kao da im se sve i svasta gadi. A kamoli da ponudi postenu uslugu. Nemogu si pomoc ali nisu mi istocnjakinje niti najmanje simpaticne.
Stari moj, te su žene seksualno roblje već predugo, a vrli zapad ih doživljava kao rusko meso ... što drugo očekivati od njih, da nam aplaudiraju za toMeni je faca lijepsa nego kod ovih arogantnih, bahatih i hladnih istocnjakinja, tj. ruskinje i ukrainkinje itd. Sve te zene imaju pogled kao da im se sve i svasta gadi. A kamoli da ponudi postenu uslugu. Nemogu si pomoc ali nisu mi istocnjakinje niti najmanje simpaticne.
Gledaj to s vedrije strane. Barem znaš da je žensko te da je iskrena i ne glumi. Kod previše entuzijastičnih latina super izgleda je velika vjerojatnost da je operirani bivši muškarac. Nema šanse da to prepoznaš, a ima ih jako jako puno među latino prostitutkama.Meni je faca lijepsa nego kod ovih arogantnih, bahatih i hladnih istocnjakinja, tj. ruskinje i ukrainkinje itd. Sve te zene imaju pogled kao da im se sve i svasta gadi. A kamoli da ponudi postenu uslugu. Nemogu si pomoc ali nisu mi istocnjakinje niti najmanje simpaticne.
Nije joj nikad bio u redovnoj cijeni, prvi put dok je bila preko agencije u HR anal je bio 50e.Prije joj je anal bio u odnovnoj cijeni.
Bode Miller, ali bodu i drugi....Da parafraziram poznatu izreku II. svjetskog: stenjemo mi, al' stenju i one![]()
Anal uvijek ide u odvodnu cijev.Prije joj je anal bio u odvodnoj cijevi.
Hormuški tjesnac....nisam je imao prilike upoznati, šteta...taka je Mirela iz Veslačke po meni također
Poštaru baš ga znaš ubostBode Miller, ali bodu i drugi....![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|