MarkoRazvedka
Well-known member
Bila je i ona koja se uvijek izgovori u nekom trenutku tokom večeri na tulumu kao službena obavijest "ko je jebo, jebo ... " . Toliko puta sam je čuoKako bi moji u školi govorili: "tko bira-masturbira"....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila je i ona koja se uvijek izgovori u nekom trenutku tokom večeri na tulumu kao službena obavijest "ko je jebo, jebo ... " . Toliko puta sam je čuoKako bi moji u školi govorili: "tko bira-masturbira"....
Ne znam iz kojeg su Zadarskog kraja ali znam da je iz Zadra.Odakle su Poljaci iz zadarskog kraja? Iz kojeg mista?
Tako je! Ko što moja baba rekla da je u njihovo vrijeme bilo pravih jebaca a ne ko ovo danas samo prosmatrači i drkadzije na tipkovniciKako bi moji u školi govorili: "tko bira-masturbira"....
Bila je i ona koja se uvijek izgovori u nekom trenutku tokom večeri na tulumu kao službena obavijest "ko je jebo, jebo ... " . Toliko puta sam je čuo![]()
Stekla određene mušterije i ugled i digla cijenu.Vidin dosta vas spominje Laru. Ok je cura. Bila je u Splitu sve do nove godine ja mislim. I ura je bila 200. Onda je negdi drugo otišla, nije je bilo neko vrime, i sad ura 250. A dobro.
Kad odem u nje, ne razmišljam o vremenu jer ga ne štopa kao većina u kojih sam bio. GFE odličan, engleski dovoljan za sporazumjet se, vesela, otkačena, prirodna.Stekla određene mušterije i ugled i digla cijenu.
Da cura je za 5. Nema što reći nego samo sve pozitivno za nju. Pozitivno otkačena i baš je ljubazna.Kad odem u nje, ne razmišljam o vremenu jer ga ne štopa kao većina u kojih sam bio. GFE odličan, engleski dovoljan za sporazumjet se, vesela, otkačena, prirodna.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|