Alvaro76
Well-known member
Amra...ti li siPolizes ti Amri picku al nemas ni za to![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Amra...ti li siPolizes ti Amri picku al nemas ni za to![]()
Ti si meni Amrice OK zenska. Ko ne zeli nek zaobidje i tjt.Tj svima vama ne brinite vi puno za mene, koliko se godina jebem ili imam svako dobro zivi bili i jebavali uvjek svaka vam dala![]()
Šta je debela, nestalo muŔterija, pa visiŔ na forumuKurvica22 ti pise mentolu i hajd vozzz
Ma jok ja odem na adresu da uzmem 300km, dobijem 500km jbg kao i godine cussŠta je debela, nestalo muŔterija, pa visiŔ na forumu
Ma nemogu oni mene zaobic nikako ha ha ajoj a mene nesto tangira tacno mi dosadnoTi si meni Amrice OK zenska. Ko ne zeli nek zaobidje i tjt.
Je li bar Äemu kakva jeJel jos uvijek trazis 100km za 20 minuta pusenja?
Jebe mene ukus pa ne mogu svasta jebavat, tebe recimo ne bi jebao da ljudska vrsta ovisi o tomeJbg pao si ti picku za dlake ha ha debilcino dzabe ti pisanje svako ima svoju cijenu i nafaku a tebi fali picka medju nogama samo i bio bi savrsen
Ne znam, nisam bioJe li bar Äemu kakva je
Jebe mene ukus pa ne mogu svasta jebavat, tebe recimo ne bi jebao da ljudska vrsta ovisi o tome
Bog te jebo, zapamtila si turska osvajanja, imas 40 kila viska, proslo kilometara kurca kroz tebe vise nego sto Bosna ima autoputa i trazis 300-500 maraka.
Mogu zamislit ko tebe sve jebe mila majko
Tko ovo može jebat i da mu se na ovo kurac diže, prije bi otiÅ”ao u sveÄenike ili odrezao kurac, nego ovo jebat, joÅ” su mi jaÄi ovi Å”to Å”to je brane u nadi da Äe im džaba dat piÄkeGledaj ljepotice @Sulejman VeliÄanstveni![]()
Screenshot 20260403 164445 Chrome hosted at ImgBB
Slika Screenshot 20260403 164445 Chrome je hostirana na ImgBBibb.co
Ovo miÅ”evi kad vide skaÄu na stolicu od strahaTko ovo može jebat i da mu se na ovo kurac diže, prije bi otiÅ”ao u sveÄenike ili odrezao kurac, nego ovo jebat, joÅ” su mi jaÄi ovi Å”to Å”to je brane u nadi da Äe im džaba dat piÄke
A usmislila da je piÄka, ima u njoj 100kg i kaže jebu je politiÄariOvo miÅ”evi kad vide skaÄu na stolicu od straha
Pa možda jedino ovi iz opÄinskog vijeÄa KalesijaA usmislila da je piÄka, ima u njoj 100kg i kaže jebu je politiÄari
Tijelo, treba ti brodska dizalica da je okrenesJoŔ kao kad odbijeŔ njene uslove kaže ti nije ovo tijelo za svakog bijednika.
Radije bih ga gurnuo u bocu punu solne kiseline nego u nju. ViŔe bi se napalioTijelo, treba ti brodska dizalica da je okrenes![]()
Ma ovdje jedino ove brazilke narocito Carla Martins jest da su skupe ali vrijede realno. Ja taman kad sam skuckao neku lovu da odem ona otiŔla iz TuzleTijelo, treba ti brodska dizalica da je okrenes![]()
Ti neces skuckat ni za one sa sickog ahaaaaaa a meni se javljas imal sta za 100 malaka imaaa aaaaMa ovdje jedino ove brazilke narocito Carla Martins jest da su skupe ali vrijede realno. Ja taman kad sam skuckao neku lovu da odem ona otiŔla iz Tuzle
A najjaci su mi ovi jadnici kako vi ne kontakte da mene nesto tangira sta vi pisete a javljate se meni ej koji ste vi kraljevi al iz Zivotinjsko CarstvoTi neces skuckat ni za one sa sickog ahaaaaaa a meni se javljas imal sta za 100 malaka imaaa aaaa
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|