RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

Zanima me jako taj salon za masazu Illaria , da li je bio netko ili ako netko zna da li se stvarno nudi vise od masaze ?
samo je jedna maserka ili vise (mozda su tipa dvije pa imate info da je neka "bolja 🤫😉" od ove druge)
Hvala puno

Zanima me jako taj salon za masazu Illaria , da li je bio netko ili ako netko zna da li se stvarno nudi vise od masaze ?
samo je jedna maserka ili vise (mozda su tipa dvije pa imate info da je neka "bolja 🤫😉" od ove druge)
Hvala puno
Nitko sa foruma još nije bio u tom salonu. Ti ćeš biti prvi, pa nam javi kako je.
Ja sam slučajno načuo u jednom razgovoru da unutra rade dvije predobre pičke, crna i brineta. Osim masaźe nude i sex. Sve uključeno, koji god fetiš poželiš. Brineta da je bolja. Može i trojka, ali to ti onda malo skuplje dođe.

Nitko sa foruma još nije bio u tom salonu. Ti ćeš biti prvi, pa nam javi kako je.
Ja sam slučajno načuo u jednom razgovoru da unutra rade dvije predobre pičke, crna i brineta. Osim masaźe nude i sex. Sve uključeno, koji god fetiš poželiš. Brineta da je bolja. Može i trojka, ali to ti onda malo skuplje dođe.
Al kazu ne previse skuplje, trojka ide vec za 75 eur/h + pdv ako ti treba R1

Jako ste zabavni , sva trojica , evo isparali smo se od smijeha 👌👌
Pa tko je prvi počeo sa zajebancijom, tudume jedan?
O Illariji su ovdje već romani napisani. Ja sam napisao detaljnu recenziju i usporedbu sa Senkom s Vežice. Moram napisat s Vežice, jer će se opet nać lumen sa pitanjem: "je li to ona sa Zameta?". I svako toliko se nađe tudum sa pitanjem o Illariji, jer je teško upotrijebit forumsku tražilicu. A ti još i u krivom podforumu, jer postoji podforum "Masaže i striptiz". Nekad se zapitam ima li uopće smisla pisat recenzije. Nema, čisto gubljenje vremena, jer i nakon najdetaljnije recenzije, pojavi se pitanje: "je li bio tko?".

Evo ti pa čitaj:

Ima li neki info za ovu curu?

Odlična je cura!

I ovo su njeni oglasi (čisto da ostane zabilježeno za forumsku tražilicu ako je tko zna koristit):

Dočekala me čista, svježe otuširana, mirišljava. I nakon mene se spremala pod tuš, tako da nema onih fora sa brisanjem vlažnim maramicama. Higijena 10/10.

Zgođušna u licu. Na slikama ipak mrvicu bolje izgleda nego uživo. Stvar je u kutu slikanja i pozi. Šlauf malo visi, cice malo ispuhane, ali meni ne smeta. Ne volim štrkljave, a nisam ni ja neki maneken.

Žena je odrješita, konkretna, bez dlake na jeziku. Napaljena, baš se vidi da voli sex i uživa u njemu. Takvu bih odmah oženio. ♥️ Iako mislim da mi ne bi bilo lako. 😂😂😂

Nekako smo si kliknuli na prvu i imao sam osjećaj da sam došao kod cure ili ljubavnice, a ne da je plaćam za to. Čak smo i svršili gotovo istovremeno. Nakon akcije još malo maženja, razgovora. Moje iskustvo čista pozitiva i definitivno se vraćam opet.

Svi smo mi željni domaćih, ali nažalost već godinama nema pravih domaćih… ovi odroni po burzi i to je to…
Ja ne mogu vjerovati da se nase cure ne oglašavaju, nemoguce da taj posao izumire ovdje.

Vjerujem da kad bi se oglasile neke nove nase cure, da bi se ubile od posla!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh