BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Pa gle, i prilicno ih ostavljaju na miru. Da hoće, u jednoj akciji bi počistili EGE iz Zagreba u tri dana. Ali neće, upitajmo se zašto..
Zavisi kakav je zakon u HR. U Bosni je podvodjenje/navodjenje na prostituciju krivicno djelo. Dakle, ako kurve imaju pimpa to je organizirana prostitucija sto je daleko tezi oblik kriminala u odnosu na ove kurve sto rade samostalno.

Zavisi kakav je zakon u HR. U Bosni je podvodjenje/navodjenje na prostituciju krivicno djelo. Dakle, ako kurve imaju pimpa to je organizirana prostitucija sto je daleko tezi oblik kriminala u odnosu na ove kurve sto rade samostalno.
Je i u RH je isto - svi ti zakoni su preuzeti iz bivše države. Znači za ovo što si opisao kazna je do 3 godine zatvora, ali je sudska praksa takva da ako nema prisile i droge u toj priči, sud nekažnjavanim osobama po toj stavci daje uvjetnu kaznu uz obveznu novčanu kaznu u visini procjenjene dobiti.

Tako da uvijek neko riskira, da li prostitutka koja radi samostalno ili za pimpa, ili pimp za njih ili pak pimp radi za svoje novčeke koji su im najčešće prokleti. Tu se zaustavljam jer i ovo je previše, ali očito je potrebno da neki ljudi skopčaju neke stvari.

Tako da uvijek neko riskira, da li prostitutka koja radi samostalno ili za pimpa, ili pimp za njih ili pak pimp radi za svoje novčeke koji su im najčešće prokleti. Tu se zaustavljam jer i ovo je previše, ali očito je potrebno da neki ljudi skopčaju neke stvari.
Sta bi bilo da ulete dok je neko od klijenata sa njom , bili njemu prijetio zatvor , novcana kazna I slicno ?

Sta bi bilo da ulete dok je neko od klijenata sa njom , bili njemu prijetio zatvor , novcana kazna I slicno ?
Nema kazne za klijente, osim neugodnosti.
Naprimjer da mobitel dotične dame i poruke u njemu izlistavaju u policijskoj stanici i zabavljaju se. Ali prostitutke se kažnjavaju po zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira, i za to je novčana kazna bila je 100 eura, ali su je povećali.
Mislim da većinu sudaca na prekršajnom sudu te stvari uopće ne zanimaju i odrađuju to jer moraju, takav je zakon. Da ih panduri i krenu gnjavit s takvim detaljima ili da naprimjer hoće zvati klijente za svjedoke mislim da bi ih suci poslali u onu stvar.
Nažalost za građanke non-EU zemalja to znači i izgon iz EU na određeno vrijeme.

pisalo se o ove dvije ali samo da se nadovežem, njih dvi su cimerice i može se dogovoriti skupa, cijena i usluge su očito prilagodljive, dobro iskustvo za probat nešto novo ako koga pali threesome s dvi crnkinje, nekako sam dojma da se ova Akira više trudi da ti ugodi ali moram priznati da su obje simpa generalno. možda ponovim ako budem u tom modu da želim threesome
bio i kod ove ali ova je tu kod nas godinama i dosta se pisalo o njoj pa neman što puno reći, meni dobro iskustvo bilo i ovaj put. Lokacija Martinovka, simpa apartman a njena usluga na nivou za tih 200€/h, bila je jedno vrijeme 250€ ali svatila je da je manja potražnja pa se vratila na 200€. meni je to ok jer je OWC uključen u tu cijenu i može french kissing pa dobiješ taj GFE momenat. oću li ponovit s obzirom da godinama dolazi tu oću vjerojatno nekad ali uskoro ne.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh