Pa evo jedan ti je primer ova Maja zvana Anja, ili kako se već sad pretstavlja, što se čak ovde na forumu prijavila i raspravljala s ljudima. Da ti ne navodim one koje trenutno nemaju oglas ili ja ne umem da ga nađem, da ne ispadne da sam neki makro.
"Maja zvana Anja"nije se raspravljala samo primecivala,i da,tuzno je da ima izuzetaka,a ja delimicno spadam u taj izuzetak ja sam strejt,poroke nemam,tipa droga ,alkohol,cigarete,antidepresiv(naprotiv poneki klijenti su mi nudili da probam i to je ona prica "nudili pa poklekla",kako ja nisam poklekla?).Tuzno je sto je ovo Srbija,ja nisam odrasla u disfunkcionalnoj porodici,roditelji su mi "open mind",nije me tata zanemarivao,nije me mama drzala u podrumu

, tuzno je kada se desi da "prijateljica noci" bude obrazovanija od ponekih klijenata,ali,tako je, sa najnormalnijim zanimanjima ovde,samo su legalna.,ljudi zavrse faks,ili visu skolu i rade za normalnu platu kao i ja.....obrazovanje i preveliki novac u Srbiji ne idu zajedno,znam po svojim roditeljima a i sebi konacno..Gde god da se zaposlis ako ti sef nije zena traze ti da bi dobila posao...da skines donji ves .nastavak znamo..Na svom pravom poslu NIKADA NISAM napredovala niti bih ikada,na taj nacin.Ne generalizujte,jer ne znate ,koja zena preduzetnik(cuj u Srbiji zena preduzetnik,hjahahahs) brzo napreduje ,kako je dosla do toga?Mozda bas neka vasa buduca..a postena, postena(mozda...zivi kod Poste).Ne generalizujte.Te "normalne",a bez pokrica vrlo umeju da iznenade sto nicim izazvane,traze od vas novac,i novac i novac(a ne nude nista,dok ne pokazete vase imovinsko stanje)...Dosle iz zapizdine,nisu "prijateljice noci",ali traze prebogatog tipa,koji ce da bude Bred Pit,da zaradjuje enormno i da joj bude veran,(ja cula,i uvek kazem "bajke mozete naci u biblioteci,ili kupiti)ljubav,koja bre ljubav...traze kintu da se"dobro udaju"pardon "prodaju" ,jako se zgrazavaju kao, na sve perverzno,a spavale bi za bolju veceru sa nekim,ako procene da ima podosta novca.Nije to pravdanje,nisu sve "prijateljice noci",iste..i nemam dijagnozu,bavim se takvim zanimanjem da bih TO ZNALA.Moj jedini sedativ je NORMALAN ZIVOT,i malo iznad,udala sam se iz ljubavi,trosim od tog novca ono za sta vredi trositi...Meni je i danasnjih muskaraca zao,jer normalni i sa normalnom platom kao i ja,kod tih sto se loze,neizivljene,dosle iz svojih palanki spremne NA SVE,normalni ,ok ljudi nemaju SANSE velike.Eto kad si me vec povukao za jezik,onaj wannabe psiholog...sto napravi studiju.Filozofski fakultet ,psihologija je na 2 spratu,pa nek proba da upise,i videce-nije u pravu..Nikad nije kasno.

,mislim jubilej...Mogao da vec doktorira,ili psihoterapeut postane,pa da eto iskoristi taj potencijal.