ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Rovinj? zimi? hahah....dajte ljudi, grad masovnog turizma ljeti i zimi po koji ribar se vuče po rivi... i popit malo vina poli Grote na mrkatu , to je sve... mozda ima neka po 300 eura u onim elitnim rovinjskim hotelima.... Pula, Porec to je to...pa i Trst je zakon

+386 71 450 830
Neka nova u Kopru,piše da s balkana,oglas našao na avanture.net-u

Oral i klasika sex
30min 100e, 1h 150e
Oral moze bez ako si uredan i cist
Moze obostani oral
Radim klasicnu masazu

Njene poruke,ostaje par dana kako kaže,jedna je slika,plavuša,bio netko?

+386 71 450 830
Neka nova u Kopru,piše da s balkana,oglas našao na avanture.net-u

Oral i klasika sex
30min 100e, 1h 150e
Oral moze bez ako si uredan i cist
Moze obostani oral
Radim klasicnu masazu

Njene poruke,ostaje par dana kako kaže,jedna je slika,plavuša,bio netko?
Kako dobiješ tu stranicu? Mene stalno preusmjeri na neke stranice koje nemaju veze sa avantura.net

Vratio se upravo iz Fenixa, ovaj put bio s Anom. Cura top, nije kao one zategnute i napumpane sa ege-a ali ima svoje čari i prekrasne oči.
Jako ljubazna i pristupačna( čitao sam razne komentare o njoj ali mislim da je sve do našeg pristupa njima)masaža, akcija i opet masaža .
Imao sam osjećaj da ju poznajem već 100godina..
Topla preporuka s moje strane..

Kako dobiješ tu stranicu? Mene stalno preusmjeri na neke stranice koje nemaju veze sa avantura.net
avanture.net a ne avantura.net. Ako platite pretplatu, možete pregledavati korisnike i tamo se skriva hrpa žena amaterki, koje pokušavaju zaraditi koji euro kako bi dopunile svoju plaću, odplatile dug itd.... A na "ona nudi spremstvo" su profesionalke. U one prve treba uložiti malo više vrjemena, a ove druge klasika - dogovoriš, platiš, odradiš.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh