Prika Frane
Well-known member
Ajde ti u Priscille veceras, provjerena mala, bices sretan. Ako je to ona, a valjda jeMoran joj oči iskerečit večeras, čua san za yaru sve najbolje onu pravu naravno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde ti u Priscille veceras, provjerena mala, bices sretan. Ako je to ona, a valjda jeMoran joj oči iskerečit večeras, čua san za yaru sve najbolje onu pravu naravno
Ne radi, stoji samo jedna kvačica.Aj probaj posla poruku Yari, jel joj radi WhatsApp
Jel ti Megainca šta odgovorila? sad ću je i ja pozvat u SplitJa jesam
KBtw, jel očekujemo dolazak "Mlade Irine", ima joj ko broj?
e nije, nema ti nje već neko vrijeme u HR.Ajde ti u Priscille veceras, provjerena mala, bices sretan. Ako je to ona, a valjda je
Slična je ali nie to onae nije, nema ti nje već neko vrijeme u HR.
E onda odi u svoje žene, možda ti da.Slična je ali nie to ona
Evo iden i ja je pozvatNe radi, stoji samo jedna kvačica.
vidiš da joj u profilu "Sara" piše:
"I had some problems with my numbers, but I think I've managed to solve them now. I'm using 3 numbers"
Neka joj je pizdarija sa mobitelima.
Jel ti Megainca šta odgovorila? sad ću je i ja pozvat u Split
Ja ne mogu ja sam kreten. Treba mi neko da me za ruke odvedeAjde svi u Zagreb sada na doček herojaA i većina vam je tu
![]()
Triba je oženit prvoE onda odi u svoje žene, možda ti da.
Eno odgovorila Yara wannabe. Poslala cijenik i fotke. Udri Mertojače...Onda ostaje
Triba je oženit prvo![]()
Jeyy i meni,iden vidi kako skričiEno odgovorila Yara wannabe. Poslala cijenik i fotke. Udri Mertojače...
Pisalo je moguće Split doček jbg sad,minjaju odluke ko dite peleneAjmo Torcida u Zagreb na doček . Ja se sad ljubio sa Torcidasima
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|