asimbajrix
New member
Pozdrav raja, vidim da pisete za Sonju masazu da je u Lukavici. Zna li neko gdje je bila prije Lukavice, neko je pisao Sarajevo pa me zanima da li neko zna gdje u Sarajevu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vala baš. Pogotovo seksi adresar koji je odavno šampion po fake profilimaKumee fejk ko nebo, pa kako ste tako tupavi majku mu da ne znate prepoznati da li je fake ili ne, pa zato i jest u BiH 90% fake i traže bonove jer znaju da ima idiota koji će past na to
Sigurno da ima. U Srbiji znam da je situacija bolja kod nas je u većini slučajeva nažalost fake. A što je još gore ima onih koji i nasjednu na x bon pa im bezveze kladioničari uzimaju pareIma I ok profile na sexy adresaru
Piše da se novac ne uplaćuje unaprijed a i najbolje da sam provjeriš šta i kakoJel neko bio kod ove. Kontam da je pravi profil, ne trazi novac unaprijed![]()
Druzenje – Sarajevo | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Diskretno druzenje 100%. Pruzam vrhunsku uslugu za ozbiljne klijente. Bez smaranja, brz i konkretan dogovor. WhatsApp - 066296918seksi-adresar.co
Jedna slike tu, kad se javis posalje drugu sliku, probaj otidji pa javiJel neko bio kod ove. Kontam da je pravi profil, ne trazi novac unaprijed![]()
Druzenje – Sarajevo | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Diskretno druzenje 100%. Pruzam vrhunsku uslugu za ozbiljne klijente. Bez smaranja, brz i konkretan dogovor. WhatsApp - 066296918seksi-adresar.co
I mene zanima javljo sam joj se prije par godina toliko je drska i bezobrazna kao da je doktorica nauka jedina u svijetu a ne kurava. Odusto samJel neko bio kod ove Marine u Sa sto radi erotske masaze, da li je samo masaza ili ima zavrsnice i ostalo?
Gdje se oglasava?...ili je to jos jedna samoreklama062/515-589 da li je neko bio, iskustva?
Valjda je neko bio pa cemo sacekati dok se nego oglasi, da vidimo sta sve radiI mene zanima javljo sam joj se prije par godina toliko je drska i bezobrazna kao da je doktorica nauka jedina u svijetu a ne kurava. Odusto sam
Hahahahahah, dobro ih opisa teške krampe, bio u Amsterdamu prije 4 godine, vidio i doživio, znam šta pričaš sveSta su se ove kurve uzdigle ko da su sofia vergara.... kad sam vidio sta se u amsterdamu nudi za 80-100€ vise nemam zelju kod ovih nasih krampi otici.
Gdje se oglasava?...ili je to jos jedna samoreklama.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|