Astronomija
Active member
Pa daj neki kontakt u novom Bg
Druže, mi ovde razmenjujemo iskustva, nisam ja Pimp.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa daj neki kontakt u novom Bg
Pa ja pitam ima li tko iskustva u novom BeograduDruže, mi ovde razmenjujemo iskustva, nisam ja Pimp.
znam ja samo kad vidim oglas, prejeftino i preentuzijastično - prevaraJel neko zna nešto o ovoj? I koji je to pozivni broj za WA ?![]()
SEXY PLAVUSA SPREMNA ZA AKCIJU | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Sexy Plavusa - MILFARA! 34 godine Spremna za vrelu akciju Volim u guzu 😋 Lične slike. Nalazim se na Novom Beogradu Isključivo moj smeštaj. Ne dolazim na adresu. Radim sve po želji, kada jednom kod mene dođete uvek ćete se vraćati! uverite se i sami! 😘🥰 SAMO PORUKE WHATSAPP +18435173656, POZIVI...seksi-adresar.co
Kažu mudri ljudi ne postoji elitna prostitucija i spontani selfi.Znam ja elitni eskort, to su zene na visokoj razini, govore par jezika, elegantne, a znam I za fetishiste, midgets, Dominatrix etc, trans..Ova je preruzna da bude klasicni eskort, kao i vecina njih, bez sarma , bezveze, teska seljanija
Prste u cupi, preko gaća ili baš direktno u cupi? Jel da da joj se skinu gaće? Jel hoće sisu da pokaže?Niska mršava oko 45 god riba, male sise, suvonjava i u faci, duža ravna kosa, nije lepa ali nije ni najružnija koju si video. Možeš da je diraš gde hoćeš, da zavlačiš prtste u cupi ali ne smeš da je diraš po rukama i po glavi, od toga odlepi i ode u qrac.
Imaš i onu - bivša kurva i bivši pandur ne postojeZnam ja elitni eskort, to su zene na visokoj razini, govore par jezika, elegantne, a znam I za fetishiste, midgets, Dominatrix etc, trans..Ova je preruzna da bude klasicni eskort, kao i vecina njih, bez sarma , bezveze, teska seljanija
Kažu mudri ljudi ne postoji elitna prostitucija i spontani selfi.
Prste u cupi, preko gaća ili baš direktno u cupi? Jel da da joj se skinu gaće? Jel hoće sisu da pokaže?
znaci nitko nema info za kineskinje u Novom Bg?
Hvala na informacijama da znam dokle mogu da probam, ne znaci da ce i meni dati. Inace sam u pocetku rezervisan i nisam napadan.Druže pravo direktno u cupi, bar ja sam je fino mazio i džarao, davao komplimente njenom praktično nepostojećem dupetu, dok je ona mene masirara ja sam njoj drkao cupi dok nije prilično ovlažila, kada je postalo interesantno onda se prenula i izmakla, uopšte se ne sećam da li je imala gaćice ili možda ćak i nije. I gore je imala neko mrežasto sranje kroz koje joj onako vire bradavice. Što bi rekli sve je bilo raspadnuto sexy, kao i ona sama na neki uvrnuti način.
Ja sam bio 3 puta kod Kineskinja/Azijatkinja na Novom Beogradu (Belvil). Ali to je bilo od kraja septembra do sredine oktobra prošle godine, dakle pre par meseci. Možeš preko mog profila naći moje postove u vezi mojih poseta pomenutima ako te zanima. Kakva je trenutno situacija sa Kineskinjama na NBGD-u ne znam (i ja bih voleo to saznati).znaci nitko nema info za kineskinje u Novom Bg?
AuuЛинк до групе
Телеграм група од преко 2000 чланова, придружите се ако сте заинтересовани за садржај Balkan onlyfans
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|