SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Bio sam s ovom
Šteta 150 za 30 minuta
Izgleda kao na slikama. Priča engleski.
Higijena 7/10
Pušenje 7/10
Seks 7/10
Sise silikonske tvrde.
Hoće svoje poze i ona da te vodi u seksu, neće pozu koju ja hoću.
Ne požuruje govorom nego to pokazuje svojim ponašanjem u seksu. Nakon svršavanja po ustima i sisama obrisala se vlažnim maramicama i obukla se odmah u seksi rublje. Susret s njom nije bio loš, a nije ni odličan za moje kriterije. Ponovio nebi.

Bio sam s ovom
Šteta 150 za 30 minuta
Izgleda kao na slikama. Priča engleski.
Higijena 7/10
Pušenje 7/10
Seks 7/10
Sise silikonske tvrde.
Hoće svoje poze i ona da te vodi u seksu, neće pozu koju ja hoću.
Ne požuruje govorom nego to pokazuje svojim ponašanjem u seksu. Nakon svršavanja po ustima i sisama obrisala se vlažnim maramicama i obukla se odmah u seksi rublje. Susret s njom nije bio loš, a nije ni odličan za moje kriterije. Ponovio nebi.
Hvala,ima san je na meti al ipak odusta😄

Bio sam s ovom
Šteta 100 za 30 minuta
Neke slike 2 godine stare, neke ne, jer je bila prije 2 godine ovdje na kratko i bila je jaca. Priča engleski.
Higijena 10/10
Pušenje 12/10, guta jaja, slinav oral, nabija
Seks 9/10, jaši dobro
Sise silikonske tvrde, ali dobre napravljene, ima oziljak samo ispod a ne išarane kao druge brazilke.
Moga sam poze koje sam htia.
Ne požuruje govorom nego to pokazuje svojim ponašanjem u seksu. Nakon svršavanja legli, pricali sta se desavalo prosle 2 godine, podatke izmjenili. Susret s njom bia odlican, i ponovit cu za vikend

Bio sam s ovom
Šteta 100 za 30 minuta
Neke slike 2 godine stare, neke ne, jer je bila prije 2 godine ovdje na kratko i bila je jaca. Priča engleski.
Higijena 10/10
Pušenje 12/10, guta jaja, slinav oral, nabija
Seks 9/10, jaši dobro
Sise silikonske tvrde, ali dobre napravljene, ima oziljak samo ispod a ne išarane kao druge brazilke.
Moga sam poze koje sam htia.
Ne požuruje govorom nego to pokazuje svojim ponašanjem u seksu. Nakon svršavanja legli, pricali sta se desavalo prosle 2 godine, podatke izmjenili. Susret s njom bia odlican, i ponovit cu za vikend
Hm kolega slonlav bio sa njom 30 minuta za 150 eu, a ti za 100 eu 30 minuta?!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh