OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Daj te ljudi jel ima šta u ovoj Slavoniji za pod jaja a da nije ege
Slavoniju zaboravi: osim te Željke, Ines (brojeve ja nemam), one mene ne zanimaju. Ili se zajebavaš s bonašicama na pl. ogl. Moraš u Mađu. Gotovo duplo jeftinije nego EGE! Upoznaj njihovu stranicu: rosszlanyok.hu (na HR to znaći:"loše žene"). Prevedi si itd. I ja sam tako morao uložit svoje vrijeme i rad. Al' se isplatilo! Neki tu u Slavoniji misle, da samo jave tu na forum, i netko im već dovede picu, skine njoj gače i on mora samo još umočit. (I netko drugi još da plati.) Jbg.! Tako sigurno nikad ništ od paysex!

Slavoniju zaboravi: osim te Željke, Ines (brojeve ja nemam), one mene ne zanimaju. Ili se zajebavaš s bonašicama na pl. ogl. Moraš u Mađu. Gotovo duplo jeftinije nego EGE! Upoznaj njihovu stranicu: rosszlanyok.hu (na HR to znaći:"loše žene"). Prevedi si itd. I ja sam tako morao uložit svoje vrijeme i rad. Al' se isplatilo! Neki tu u Slavoniji misle, da samo jave tu na forum, i netko im već dovede picu, skine njoj gače i on mora samo još umočit. (I netko drugi još da plati.) Jbg.! Tako sigurno nikad ništ od paysex!
Ma tražim svagdje tu u Slavoniji ali nema ništa normalno a ovo čim vidim bonove ništa od toga probati ću na toj stranici tnx

Reci koja je tarifa....i vidi ako mi mozes poslat br moba
Bio bi zahvalan
Javi jos se preko instagrama mesengera ili of .odgovorit ce ako procjeni da si ozbiljan.ne radi na minute pol sata ili sat nego dogovori izlazak vecera i jebanje.doce ti uredna obucena ko manekenka i uzivaj .nije ispod 500 eura al se sve isplati.daleko bolje ngo neku za 100 eura gdje ti stopa vrijeme

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh