Sisata i guzata
Well-known member
A malo radi efekta....Neznam zašto se uopće šminkaš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A malo radi efekta....Neznam zašto se uopće šminkaš
Ali ne treba ti uopće, meni su najljepše prirodne cure, bez šminkeA malo radi efekta....
A imas pravo da bi trebala smanjit def...Ali ne treba ti uopće, meni su najljepše prirodne cure, bez šminke
Misliš 50+?Istina... Ee za 10 god i tebi ce se MILF svidat...
Pa 40 plus nprMisliš 50+?
Vuče me, prokletoA ja ovako bacim komentar jer znam da ce se Ventura nalozit s obzirom da on voli lose djevojke....
Ventura frende, ekipa iz teme jel bio tko me podsjetila na idealnu zensku za tebe..Dark Taja.Vuče me, prokleto![]()
Ti jos uvijek mislis da on trazi prostitutkuVentura frende, ekipa iz teme jel bio tko me podsjetila na idealnu zensku za tebe..Dark Taja.
Znam, znam.. Zato te i kurim...Vuče me, prokleto![]()
Ajde nas prosvjetliTi jos uvijek mislis da on trazi prostitutku
Pa ne trazi prostitutku... Trazi curu za druzenje ovako svaki dan, bez vremenskog ogranicenja, ogranicenja u sexu.. Pa pricali smo vec o tomeAjde nas prosvjetli
Nije on taj tip za obilazenje stanova...Pa ne trazi prostitutku... Trazi curu za druzenje ovako svaki dan, bez vremenskog ogranicenja, ogranicenja u sexu.. Pa pricali smo vec o tome
A koja ce mu sve to pruziti zauzvrat novcane naknade koju ce on platiti.Pa ne trazi prostitutku... Trazi curu za druzenje ovako svaki dan, bez vremenskog ogranicenja, ogranicenja u sexu.. Pa pricali smo vec o tome
Evo, sad se druzi sa mnom bez novcane naknadeA koja ce mu sve to pruziti zauzvrat novcane naknade koju ce on platiti.
Jesmo, pricali smo o tome ali nista nisi naucila..
Hmm...tesko mi je u to povjerovati. Ali bilo bi mi drago za VenturuEvo, sad se druzi sa mnom bez novcane naknade
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|