@ema_masaza
Na telegramu i dobićete sledeću poruku:
Ako volite masažu koja miluje um i telo bez ikakvog bola, dobrodošli ste u moj mali kutak mira

Crnka
Visoka (niska) 150cm
Nekoliko tetovaza
Sa jacim oblinama u donjem delu
Krvna grupa nulta negativna
( jedino negativno kod mene )
Radim od 17h do 00h.
Nalazim se na Fontani, u blizini Pariske Komune.
Termin traje 30 minuta.
Zakazivanje je isključivo istog dana.
Masaža se radi na udobnoj strunjači, u toploj i opuštenoj atmosferi.
Na početku se smestite na stomak, a ja polako prolazim po leđima, ramenima i gluteusima, dok lagano ćaskamo — ako želite — ili ćutimo, ako vam prija tišina.
Zatim prelazim na intimu, to obožavam

Zatim vas masiram grudima preko celih ledja, kasnije se okrećete na ledja i tu nastavljamo masažu grudi o grudi
Završnicu birate sami od onoga što je ponuđeno
Cena masaže sa ručnom: 60€
Cena masaže sa oralom + klasika 80€
Cena masaže + pegging sa igračkom: 100€
Novac ostavljate na stolu ili na komodi posle termina ili po ulasku, kako god vam je lakše
Ako želite, možete da ponesete zaštitu koja vama odgovara, ne obećavam da moj izbor odgovara svima
Molim vas da dođete tuširani, da i vama i meni bude prijatno.
Zbog obima posla, ne odgovaram na previše poruka — najlakše je samo napisati vreme koje vam odgovara.
Na telegramu i dobićete sledeću poruku:
Ako volite masažu koja miluje um i telo bez ikakvog bola, dobrodošli ste u moj mali kutak mira
Crnka
Visoka (niska) 150cm
Nekoliko tetovaza
Sa jacim oblinama u donjem delu
Krvna grupa nulta negativna
Radim od 17h do 00h.
Nalazim se na Fontani, u blizini Pariske Komune.
Masaža se radi na udobnoj strunjači, u toploj i opuštenoj atmosferi.
Na početku se smestite na stomak, a ja polako prolazim po leđima, ramenima i gluteusima, dok lagano ćaskamo — ako želite — ili ćutimo, ako vam prija tišina.
Zatim prelazim na intimu, to obožavam
Zatim vas masiram grudima preko celih ledja, kasnije se okrećete na ledja i tu nastavljamo masažu grudi o grudi
Završnicu birate sami od onoga što je ponuđeno
Cena masaže sa ručnom: 60€
Cena masaže sa oralom + klasika 80€
Cena masaže + pegging sa igračkom: 100€
Novac ostavljate na stolu ili na komodi posle termina ili po ulasku, kako god vam je lakše
Ako želite, možete da ponesete zaštitu koja vama odgovara, ne obećavam da moj izbor odgovara svima