ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Podigla je cijenu valjda misli da je "miss svijeta". Iskreno vrijedi pola onoga što traži iako joj ne bi ni toliko platio.

Nisam bio više od pola godine,možda prije 9-10 mjeseci, tako da neznam trenutno ali bio sam kod nje dok je bila trudna. Stomak je bio dosta veliki sigurno 7-8 mjesec trudnoće pa me to palilo.

Ako je to ona na koju mislim mogla bi imati 23 godine
Prostor je katastrofa, cura je zgodna, Simpa u dogovoru, mlada je ali s njom nije sve u redu. Nisam ostao zbog prostora, uz sve ostalo kupaona i Wc izgledaju kao da se ne koriste dugo vremena. A mislim da zbog niske cijene druženja cijelo vrijeme čekaju na red više njih u autima po kvartu. Može ti se dogoditi da dojdeš, da se na čekaš ili ne dočekaš...

Prostor je katastrofa, cura je zgodna, Simpa u dogovoru, mlada je ali s njom nije sve u redu. Nisam ostao zbog prostora, uz sve ostalo kupaona i Wc izgledaju kao da se ne koriste dugo vremena. A mislim da zbog niske cijene druženja cijelo vrijeme čekaju na red više njih u autima po kvartu. Može ti se dogoditi da dojdeš, da se na čekaš ili ne dočekaš...
Meni izgleda dobro. Koliko traži?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh