BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Netko možda bio kod nekih od ovih?
Ova Lanna se i meni svidjela, ali je imala loše recenzije, pretraži malo forum...

Stavi u tražilicu Isabela, tako se prije zvala.
Meni prvi puta bila za 10, a drugi prosjek.
Znači može ako želi.
Upisao sam ali ima dosta Isabela a novi joj je profil pa ne mogu znati na koju se šta odnosi.

Možeš li napisati malo više o svom prvom i drugom iskustvu, šta može/šta ne, engleski, higijena, je li se trudi itd

Vratila se Mayka, bio jučer treći put s njom

Apsolutno savršenstvo od usluge, sve šta je vrijedilo prva dva puta vrijedi i sad, ovu cijenu koja piše na oglasu zanemarite, sat vremena je 300 EUR. Kome nije problem toliko dat i traži savršenu uslugu neka je obavezno posjeti, nema šanse da ćete požalit, meni je bilo toliko dobro da sam joj ostavio i nešto dodatno, strašno do kakve ekstaze dovede ta žena
Ti si pukao za tom Maykom stvarno ko kokica :ROFLMAO:

Jel bio itko kod ove dame? Čudi me da se ne spominje uopće na forumu.
Bio ja jucer. Sta cu kad sam slab na visoke, vitke plavuse😇.
Lagan dogovor, malo ona - malo agent. Apartman strogi centar, fino toplo i prostrano. Higijena super - poslala me pod kratki tus iako sam dosao otusiran. Kaze fresh is fresh😀. Kad me ispracala, vec je kretala pod tuš. Oralac bez, meni skroz ok. Seks - nije vatra, ali grli, dira, obuhvaca nogama u misionarki, da se nabijat kad se malo zahuktas, nema nista protiv jaceg stiskanja dupeta, noge joj mozes dignut na ramena...lijepa, roza, relativno uska pica, da se lizat, dirat, ne i prst unutra. Prva runda u kondom, malo odmora, brzi tuš pa oralac i istovar po stopalima na kraju. Solidan engleski.
To su dobre strane, plus izgled jako blizu fotki. Tako da 200 e nije uzalud palo. Ali...cice silikonke, nos operiran, usne isto...i nije bas zategnuta. Nema viska kila...samo nije fit. Sve u svemu, skroz ok za 200e h, ali nije mi za ponovit.

Meni je oba puta bilo vrhunski i nezaboravno i oba puta me sama pitala da ocemo li 2. rundu.
Ja bio neki dan kod nje isto i vrhunski je bilo
Kakve sise i dupe ima, pogotovo sise, ne mogu bolje bit još tak prirodne
Kod nje i Irine mi bilo najbolje zasad, iako bi ipak opet išao kod Ivy radije da biram između njih dvije jer mi je fizički puno privlačnija

Kod nje i Irine mi bilo najbolje zasad, iako bi ipak opet išao kod Ivy radije da biram između njih dvije jer mi je fizički puno privlačnija
Ne javlja se vec par dana ocito veliki promet kao i ova

Dali netko zna za ovu mozda?

Uff ja san gusta Boga svoga, za mene pravi gfe a narocito drugi put kad smo procakulali i grlili se...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh