Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baba 50+ ružna debela muškog glasa požuruje prošlo je pola Rijeke i okolice kroz nju jedina mislim preživjela s riveZasto sad me zanima haha daj opisi malo
Kod prve bio davno, 60/30, pusenje solidno, dobar titsjob, oko 40ak godina, cak jako solidno izgleda. Zainteresiranost fifti-fifti, ali vrijedilo je za te pare.
Ti si pishicki bolestan lik ...potrazi pomoc bolesniku bolestni i odjebi od meneNe obraćajte pažnju na ovog jadnog šupka. Cura ga je odjebala jer je zakurac pa ju pokušava ocrniti na forumu. Jadan i bijedan primjerak muškog roda..
Odi se lijepo napij ko svaki pravi muskarac kad ga zena odjebe i zaboravi pricu. Radi na sebi da postanes musko, a ne da radis ovakve jadne osvetnicke pokusaje. Samo zamisli sto bi ti roditelji rekli da znaju sto tu pokusavas.Ti si pishicki bolestan lik ...potrazi pomoc bolesniku bolestni i odjebi od mene
Koje ta![]()
Split kratko ! Cura 28 godina diskretna!
SPLIT KRATKO! Bez SMS poruka! Cura sam 28 godina. Nudim diskretno kratko druženje kod mene! Slike su moje diskrecija sigurna, poziv na broj iz oglasa. na SMS newww.oglasnik.hr
Evo je![]()
Koje ta
Pa maria poljakDal ima koja u rijeci da je dobra
Nebi hvalaPa maria poljak
to je ami , imas recenzije tu , 70e pola sata , niska , malo luda , ali za te pare nije losaPozdrav, je li bio netko i je li oglas uopce pravi?
Ali i bira klijenteto je ami , imas recenzije tu , 70e pola sata , niska , malo luda , ali za te pare nije losa
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|