eros___
New member
A što konkretno mala je vrhunskog izgleda realno?oglas "bombica" ozbiljan MENTOL. zaobidji.
Šta ne valja tu???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A što konkretno mala je vrhunskog izgleda realno?oglas "bombica" ozbiljan MENTOL. zaobidji.
Moze li se znati zasto? Da li su njene slike? https://www.svastara.rs/oglas/licni-kontakti/lolita-1771284
A što konkretno mala je vrhunskog izgleda realno?
Šta ne valja tu???
Je l moze sve na prvom dolasku kod Irine?Ima sajt i slike, deluje kao da radi samo masaže. Ne verujem da se može odma pitati za sve što radi. Ali uputi nas.
Nisi u pravu. MILF fetiš ima savršenu biološku logiku. Rimski princeps Octavian Augustus je naterao muža svoje buduće žene da se razvede kako bi je oženio. Kada su ga upitali zašto to čini, Octavian je odgovorio: za nju sam siguran da može da rađa.I da li pričaš o tome svojim drugarima i ortacima?Ili je to tajna za koju niko ne sme da sazna?
Ja o svom kurvanju ne pričam svom širem krugu prijatelja i rodbine, ali zato sa najboljim drugarima otvoreno pričam o tome. Sa nekima od njih sam išao zajednički na kurvanje.Naročito rado sam pričao njima o svom boravku u FKK Wellcum u Austriji.
Objašnjavao sam im da je to mesto kao harem turakog sultana i jedan drugar je čak izrazio želju da idemo zajedno tamo.
Iskreno, do pre 2 godine nisam bio svestan postojanja MILF fetiša i kada sam konačno postao svestan toga da postoji značajan % muškaraca koje autentično privlače starije žene (što nema nikakvu biološku logiku), prilično sam se zgrozio. Međutim, MILF fetiš sada pada u senku nakon moje spoznaje da postoje heteroseksualni muškarci koji bi bili sa pederima pod uslovom da umeju da se preruše u devojke i dovolljno liče na devojke!?! MILF fetiš je onda zapravo podnošljiva stvarbza svarivanje.![]()
Bio sam ja kod nje pre nekih godinu dana možda malo više,kod fontane na nbgd,sitna mala,zgodna je mršava ali nije za preporuku,prekidala je nekoliko puta u sred akcije,krene pušenje zvoni tel ona prekida i ide da se javi,krene akcija ona opet kad sam joj rekao ako može da se ne javlja isključi tel kaže moram ,naravno popizdi čovek. Ne vredi te pare,usluga loša i da sise nije dala da joj se dodiruju nikakoza mene licno oglase na SA samo idem / koristim ako imam konkretnu preporuku ili znam kako osoba ( lice ) izgleda.
Upravo radi slika, ako je pitam uredno za sliku lica a ona po fazon..odjebi pa te otera u tri lepe.. onda nemoram tamo ni da ostavim pare svoje. Ali probaj ti, mozda bolje prolazis...
razumem ako su neke zabrinute radi diskretnosti. ali preko whatsapp mozes poslat info i na jedno vidjane. nemozes ni screenshot. (ona koristi i whatsapp)
uvjek kazem ili radi svoj posao kako treba, ili nikako. cisto sumljam da je devojka sa slike. izbjegavam da lutam po velikoj guzvi samo da mi na kraju goblin otvori vrata...
Brat, ali ako si ti bio... onda podeli iskustvo ovde...![]()
Nisi u pravu. MILF fetiš ima savršenu biološku logiku. Rimski princeps Octavian Augustus je naterao muža svoje buduće žene da se razvede kako bi je oženio. Kada su ga upitali zašto to čini, Octavian je odgovorio: za nju sam siguran da može da rađa.
Jebu jel im prija i lepo im je u većini slučajeva. Biološko opravdanje manje više, oralni i analni sex nemaju biološko opravdanje pa ih ljudi upražnjavaju.Siguran sam da je baš to razlog što kurvari jure da jebu matore kurve![]()
I ja sam tražio pre neki dan. Danas došao u Niš. Ona Lady M mi deluje ok. Milfara, I deluje da je pravi oglas. I cena je takođe korektna 60/100Pozdrav braćo iz Niša, da li ima neko da preporuči neko neku lepu zgodnu Nišlijku?
Ps. Ove sa oglasa sve kamenjarke...
Lepe i zgodne Nišlijke su u Bgd, nema ih u Niš...Pozdrav braćo iz Niša, da li ima neko da preporuči neko neku lepu zgodnu Nišlijku?
Pohotna je All star igrač...Veceras je u Kg Pohotna kucka. Bio neko? Vredi li otici?
Otkud ti ta info?Veceras je u Kg Pohotna kucka. Bio neko? Vredi li otici?
nema ništa kasvetno u Nišu, sve van Bg-a su samo krševi, Ciganke i KineskinjePozdrav braćo iz Niša, da li ima neko da preporuči neko neku lepu zgodnu Nišlijku?
ZnamOtkud ti ta info?
Aha, OK. Znaci nisi bio, nego nije htela sliku lica da ti da. Da li ima iko da je bio. Bas me zanima da li su njene slike, telo je extra.za mene licno oglase na SA samo idem / koristim ako imam konkretnu preporuku ili znam kako osoba ( lice ) izgleda.
Upravo radi slika, ako je pitam uredno za sliku lica a ona po fazon..odjebi pa te otera u tri lepe.. onda nemoram tamo ni da ostavim pare svoje. Ali probaj ti, mozda bolje prolazis...
razumem ako su neke zabrinute radi diskretnosti. ali preko whatsapp mozes poslat info i na jedno vidjane. nemozes ni screenshot. (ona koristi i whatsapp)
uvjek kazem ili radi svoj posao kako treba, ili nikako. cisto sumljam da je devojka sa slike. izbjegavam da lutam po velikoj guzvi samo da mi na kraju goblin otvori vrata...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|