Moze brojImali ko iskustva sa ovom iz lukavca ko perle restorana idem veceras
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze brojImali ko iskustva sa ovom iz lukavca ko perle restorana idem veceras
063 763 545Moze broj
Čista debeljckasta, možda i ciganka. Prejako puši kurac, do grkljana. Prvi put samo pušing a ako si ok doguraš treci put i do trpanja u pakaš. Gdje je začudo vrlo uska i čim ga kreneš nabijati počnje bježati.Imali ko iskustva sa ovom iz lukavca ko perle restorana idem veceras
Tobe jarabiČista debeljckasta, možda i ciganka. Prejako puši kurac, do grkljana. Prvi put samo pušing a ako si ok doguraš treci put i do trpanja u pakaš. Gdje je začudo vrlo uska i čim ga kreneš nabijati počnje bježati.
Ako je to ta.
Nemam nekih zamjerki osim da je kao i svaka kurva sklona da te izradi , tipa zakaže petorici pa koji prvi dođe i posle ti se ne javi dok joj ne zatreba keš.
Fake. Javljao sam se ranije traži x bon066354630 broj od neke debele Dore ,stize sutra u Tuzlu,broj je postavila javno na SexOglase,ja sam se cuo snjom vec ,pa eto ako nekome moze pomoci.Sretno.
Moguce meni je napisala cjenovnik i placanje uzivo djelovala mi je stvarno mada nije iskljucivo da je XbonFake. Javljao sam se ranije traži x bon
Kontakt?imas onu kod Aerodroma, oko 45 g
Ja se sjećam da sam nekad možda prije par mjeseci naš njoj pisao meni je odmah u startu rekla x bon. E sad možda ti kaže cijenu i malo prije dolaska ti kaže da je x bonMoguce meni je napisala cjenovnik i placanje uzivo djelovala mi je stvarno mada nije iskljucivo da je Xbon
Ja se sjećam ovog oglasa od prije e sad ne znam da li je i broj isti. Možda je tad kad sam se ja javljao neko samo uzeo njen opis i tražio x bonJbg ne znam kako se ovdje ubaci slika da posaljem screenshoot pa cu kopirati kako mi ie napisala :
***TUZLA***
Zdravo, ja sam Dora imam 22 godine i stizem sutra u Tuzlu.
Ja sam punija djevojka, BBW pa ako to ne preferirate bolje oglas zaobiđite da ne oduzimate vrijeme ni sebi ni meni.
Diskrecija i higijena su kod mene zagarantovane kao i ugodan prostor za druzenje. Kondomi i prostor su moja odgovornost.
Pola sata sa jednom završnicom, oral i klasika-100KM.
Sat vremena sa dvije zavrsnice, oral i klasika-250KM.
40 min-dvije zavrsnice, oral i klasika-200KM.
Dva sata-neograničen broj zavrsnica-450KM.
Cijela noć od 22h do 06h-900KM FIX.
Cijene su sve fiksne i ne mijenjam ih.
U svako od navedenih cijena spada pusenje, duboko grlo, rimming, mazenje, ljubljenje i svrsavanje u usta. Sex je OBAVEZAN s kondomom.
Anal ne radim. Druzenje s parovima ne radim.
Na adrese ne idem i nikakve bonove ne trazim.
*placanje je uzivo!*
Ukoliko ste zainteresovani recite mi kada bi htjeli doci i koliko imate godina pa cu vam poslati svoje fotografije. Radujem se našem susretu.![]()
Ima dosta identičnih opisa na As oglasima samo drugi brojevi i druge godine pišuJa se sjećam ovog oglasa od prije e sad ne znam da li je i broj isti. Možda je tad kad sam se ja javljao neko samo uzeo njen opis i tražio x bon
I mene zanima i broj telefona ako ima neko molimMoze recenzija iskustva zza ovu milf sa aerodromskog
Moze li broj da odem pozzzzMoze recenzija iskustva zza ovu milf sa aerodromskog
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|