Marko brate
Member
Cepo si je kad? Meni ista ko tu ja bio pre dve nedeljeNi blizu Kao na slikama,uzivo veliko razocarenje..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cepo si je kad? Meni ista ko tu ja bio pre dve nedeljeNi blizu Kao na slikama,uzivo veliko razocarenje..
Ako mislis na aleksandru malu sto se cepala po kolimaNi blizu Kao na slikama,uzivo veliko razocarenje..
Ima 1.5god..Ni blizu nije bila Kao na slikama,dosla nenasminkana I obucena ovaj ziviCepo si je kad? Meni ista ko tu ja bio pre dve nedelje
Znaci 50+Poreklom iz nisa, Nije toliko lose ali ne vredi 80. Starija nego sto pise, jedino je lako doci pored obilaznice
Gde si je vodio?Ima 1.5god..Ni blizu nije bila Kao na slikama,dosla nenasminkana I obucena ovaj zivi
Preterujes bracki nije losa ribaIma 1.5god..Ni blizu nije bila Kao na slikama,dosla nenasminkana I obucena ovaj zivi
Na aleks mislis 2000 godiste?Ima 1.5god..Ni blizu nije bila Kao na slikama,dosla nenasminkana I obucena ovaj zivi
Bice ih sve više prema unutrasnosti narocito ovih polovnjača, jer dolazi smena generacija, tako da nemaju sta da traze u Bgd-u, NS i NI.Starija. Mnogo iskustva. Za Cacak nije lose jel bolje nema![]()
Zahvaljujem na savetima i sugestijama. Javljam utiske.Kod Safire nemoj, ona je fina ali gleda tačno u minut da te otkači, a možda i ranije. Kod Isabelle nisam bio ali mislim da je agencija preko nje iako mi je jako privlačna. Ja bih nju probao.
Javljaj šta si uradio.
A ovaj nije mislio na aleks nego na crnu tu... Vidim ja nejasno mi je sad mi je pomenuo neki motel ona je tad radila samo po kolima.. Znaci crnka je ta losa?valjda gore. "crnka tip top" i tako dalje
Bratic nikad ona nije isla po motelu devojka je 2000 ne ta crnka za koju pricas iznadCisto sumljam da gresim
Mi smo mislili da pricas za brineticu aleksPricam za Gogu..Na koju crnku vi mislite
Bio si kod nje?Auuudobro...Ali Ako vam je I brinetica riba onda svaka cast..NEMA ljutis ali ljudi sta ste Dobro jebali Ako vam ona riba..Mozda gresim
Bratic pogubio si se malo ne znas vise ni za koju pricasAuuudobro...Ali Ako vam je I brinetica riba onda svaka cast..NEMA ljutis ali ljudi sta ste Dobro jebali Ako vam ona riba..Mozda gresim
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|