BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Zavisi kako gledas na prevaru. 99,99% sam siguran da je kineskinja. Vidi oglas i detalje: ona picka i po na slikama,i 130E za sat?! Ma hajde..... Da je to tako uhvatio bi se red od kilometar 😉
Vidis da je broj telefona iz Vietnama i sve ti je jasno. Onda je cijena logicna - vjerovatno je neka 30-i nesto godisnjakinja negdje iz neke kineske provincije. Nece te opljackati, ali sumnjam da ces onu plavusu sa slika zateci 😄

Gdje pise cjena pola sata 70 ili 80 evra to su lose kineskinje sve ne treba se nadati uopste tj ni citati oglas dalje…100 evra takodje u vecini slucajeva takodje

Zavisi kako gledas na prevaru. 99,99% sam siguran da je kineskinja. Vidi oglas i detalje: ona picka i po na slikama,i 130E za sat?! Ma hajde..... Da je to tako uhvatio bi se red od kilometar 😉
Vidis da je broj telefona iz Vietnama i sve ti je jasno. Onda je cijena logicna - vjerovatno je neka 30-i nesto godisnjakinja negdje iz neke kineske provincije. Nece te opljackati, ali sumnjam da ces onu plavusu sa slika zateci 😄
sela iz kineskih provincija su velicine banja luke i nema ih na karti :)

Pozzz... sve mi je u blokadi s porukama, ako šta stignem odgovoriću. Uglavnom prije polovine decembra sigurno neću raditi. Biće info na par dana ranije.

Jel neko bio kod ove? Sumnjivo je što traži uplatu unapred.

Ma kakav sumnjivo, to ona tebi pimaze da se ne moras cimati sa kesom.
Javi kako je bilo, vjerovatno si jedini sto ce pokusati otici 😀

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh