dusanprokic9999
Member
Vala upravu si baš je skot, ova babuskara ima 70godina.Gde da jebeš ovog skota, uživo je katastrofa. Bolje ga izdrkaj i za te pare kupi neke dobre patike
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vala upravu si baš je skot, ova babuskara ima 70godina.Gde da jebeš ovog skota, uživo je katastrofa. Bolje ga izdrkaj i za te pare kupi neke dobre patike
Naravno![]()
ozbiljna devojka 35god.zeli intimno druzenje pola sata je 2500din..sat je 5000din.dva sata je 70e.oral je bez kondoma a sex sa kondom radim | Seksi Adresar - Licni Kontakti
ozbiljna devojka 35god.zeli intimno druzenje,moj smestaj.nalazim se u centru.napaljena i vrela samo galantna gospoda.oral i sex radim.iskljucivo poziv,viber ili vocapp.seksi-adresar.co
Sta li je ovo..nerealno jeftino,verovatno neka prevara
Isuviše dobra riba i jeftina usluga da bi bilo stvarno.Naravno
Kod Rade iz Niša??Pre par godina sam bio kod Rade S., video slike na oglasu, reko ajde deluje da je dobra. Čim je otvorila vrata ja sam se razočarao, nije to to. Sise su joj bezveze, mnogo vise. Noge neke iks, bulja nikakva. Reko ajde da probam, ali nije mi se dopala ni malo, jedva svršio.
Meni je ona baš izazov. Razmišljam dugo da odem, Al nekako me baš odbija izgled. Verujem da mi se ne bi ni digao kad bi je video uživo. Verujem da je usluga na nivou. Da radi bukvalno šta ti padne na pamet. Baš dugo se premišljam. Ako se ipak usudim da odem, bićete obavešteniTo je užas! Ne mogu da verujem da postoje likovi koji plaćaju da bi to jebali.
Al obećaj da ćeš da napišeš detaljnu recenzijuDavno sam bio, ali koliko vidim, niko se nije žalio na uslugu, izgled je specifičan i problematičan, ona je onako uslužna, voljna za saradnju i da uradi šta god poželiš, ipak je to skoro pola veka tradicije i usavršavanja![]()
I kod jedne i kod druge nema greške, Ana je bolja u analu a Ruskinja je strastvenijaResio sam da ispunim sebi zelju i jebem neku matorku, citao sam ranije sta se pisalo i video par(plavusa1976, masaza za tebe centar, ruskinja sto masira sakura, evo sad i ova ana sto radi anal...) Koja je najbolja sada? Trebaju mi preporuke jer ne posecujem cesto eskort.
DaKod Rade iz Niša??
Masaža za tebe centar.Resio sam da ispunim sebi zelju i jebem neku matorku, citao sam ranije sta se pisalo i video par(plavusa1976, masaza za tebe centar, ruskinja sto masira sakura, evo sad i ova ana sto radi anal...) Koja je najbolja sada? Trebaju mi preporuke jer ne posecujem cesto eskort.
Meni je ona baš izazov. Razmišljam dugo da odem, Al nekako me baš odbija izgled. Verujem da mi se ne bi ni digao kad bi je video uživo. Verujem da je usluga na nivou. Da radi bukvalno šta ti padne na pamet. Baš dugo se premišljam. Ako se ipak usudim da odem, bićete obavešteni![]()
Ako tražiš stariju rubu onda Plavusa 1976, Ana nije u fazonu starije gospođe, ona je milf.Resio sam da ispunim sebi zelju i jebem neku matorku, citao sam ranije sta se pisalo i video par(plavusa1976, masaza za tebe centar, ruskinja sto masira sakura, evo sad i ova ana sto radi anal...) Koja je najbolja sada? Trebaju mi preporuke jer ne posecujem cesto eskort.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|